lauantai 14. helmikuuta 2015

Muutama kysymys & arvonta

Tervehdys ja hyvää ystävänpäivää! Tänään iski tarve saada tietää mitä mieltä te lukijat olette blogistani, ja mitä te haluaisitte nähdä. Kysymys kuuluu siis; 
Tuleeko mieleesi jokin postaus jonka haluaisit minun toteuttavan, tai tekevän uudestaan tai ihan mitä vain keksit! Liitä kommenttiin joukkoon myös blogista muutama hyvä ja huono puoli, tai mitä haluaisit minun tekevän toisin. Palkintona siitä että vaivaudut vastaamaan muutamaan pieneen kysymykseen minulla on pieni arvonta. Arvonnan palkintona on kokonainen ulkoasu koodauksineen. Osallistuakseen arvontaan ei tarvitse olla lukija kunhan kysymyksiini on vastattu. Muista sähköposti kommentin perään!

1. Minkälaisia postauksia haluaisit normaalien ratsastuspostauksien lisäksi? (videopostauksia, kuvapostauksia, haasteita..)
2. Muutama hyvä puoli blogista
3. Muutama huono puoli / kehitettävä puoli blogista
4. Kommentin perään sähköpostisi arvontaa varten.

Myös mielipiteensä uudesta ulkoasusta saa ilmaista.


4 kommenttia:

 1. 1. Videopostauksia, myday kuvina ja kuvapostauksia :) Vaikka normaalitkin postaukset on kivoja.
  2. Sulla on kiva tyyli kirjoittaa, postauksissa on usein kuvia ja/tai videoita.
  3. Tähän oli vaikea keksiä mitään. Itse en tykkää tämän hetkisestä bannerista, se on vähän tylsä/yksinkertainen. Lisäksi postauksissa olevat kuvat on aika isoja, mutta tääkin on mielipide asia, suurin osa tykkää isoista kuvista :D
  4. juulia.kinnunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. ~1. Myday, haasteita blogitallilta(?), kuvapostauksia, ihan lifestyle-postauksiakin voisi olla? :)
  ~2. On tosi kiva kun jos olen esimerkiks nähny sut ratsastamassa niin blogissa näkyy tuntien analyysia, koostevideoita ja kuvia. Ja rästiinjääneitä tuntipostauksia on kiva että kaikki vanhat ei oo eri postauksissa vaan muutama yhdessä. Muutenkin niin kauan kun olen blogias lukenu niin olen aina ihaillut blogin ulkoasua, banneria(joka on aina megahieno :D) sekä sun kirjoitustyyliä.
  ~3. Huonoja puolia ei hirveesti ole, mutta tää postauksien väli on välillä vähän venähtänyt. Huonoksi puoleksi sitä en laske, mut voisi olla vaihtelua normaaleihin tuntipostauksiinkin.
  ~4. aliina.halme@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Uus ulkoasu on todella hieno! Kuvat sopivat hyvin blogin nimeen. :) muutenkin mustavalkoiset bannerit ovat ihania!

   Poista
 3. 1. Jonkinlaisia tuote-esittelyjä, MyDayn kuvina, ja haasteita.
  2. Tykkään sun kirjoitustyylistä, postauksien otsikot on hauskoja ja houkuttelevia ja kuvat hyvälaatuisia, ihana ulkoasu!
  3. Kuvat ehkä hieman liian isoja, postauksia voisi tulla hieman useammin, ja erikoispostauksia enemmän. :)
  4. nea.saunamaki@gmail.com

  VastaaPoista