sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Rakastan sua tänään enemmän kuin eilen mutta vähemmän kuin huomenna...

Tää loppuviikko onkin menny ja tulee menemään kokeisiin lukuussa + minitietokirjan tekemisen kanssa. Mahtavaa! not.
perusperjantai

Mutta eilen olin tallilla taas seikkailemassa. Ihan ekana söin taas ja olin kerranki hyvä hoitaja ja pesin spiritin satulan kunnolla ja suitset nopeesti koska se oli menossakohta tunnille. Niin, kuka pesi sitä satulaa melkein tunnin. Pesin myös Spiritin kupit ja poni oli ihan hyvällä tuulella. Kuitenkin puoltoista tuntia myöhemmin näytti yhdelle persusta ja jalkaa, ja se yritti epätoivosesti ottaa sitä. No mähän vaan heinällä houkuttelin sen ja rauhottu poni, onneks. Siinä auttelin wilmaa laittamaan Waltterin kuntoon ja myöhemmin kuvasin sitä ja Juliaa. Niinhän se on kun kerran suostuu kuvaamaan niin saa kuvata aina. Niin mutta sehän on vaan mun intohimo. ♥

kuumaa väkeä liikkeellä juu :D
Omalla tunnilla mun piti mennä Atella, mutta koska venla ei tullu millalle kävi niin että vaihoin Spirittiin. Loppujenlopuks tää oli ehkä paras mahdollinen vaihtoehto koska atte ei oo mun tyyppinen hevonen. Mutta siihen tuntiin. Ihan normaalit alkukäynnit ekaks. Ja tän jälkeen tehtiin sellasta tehtävää et jokaisen puomin edessä (joita oli neljä) seis niin että ponin etujalat on melkeen kiinni puomissa. Pari kertaa sain Ässän ihan kiinni siihen puomiin ja pari tuli vähän huonosti mut mitä pienistä. Jatkettiin samaa mutta ravissa ja niin että käyntiin puomien ylityksen ajaks. Välillä S jäi vähän kovaks suusta mutta muuten oli ihan super.
kuinkas lähellä sitä puomia ollaankaan?

Alettiin tulemaan niin että pysähdys ravista puomin eteen. Muutama hyvä tuli, mutta aina viimeselle poni päätti olla pysähtymättä ja ite vaan unihdin ratsastaa sen viimesen. Vaihettiin suuntaa ja tultiin niin että jokaisen (sin,vihr,pun) puomien kohdalle voltit harjotusravissa ja muuten lisättyä ravia kevyessäravissa.

suloneen ♥

puomien paikat

Seuraavat tehtävät tultiin yksitellen, niin että keskimmäiseltä siniseltä voltti ja voltin jälkeen laukka ja laukalla vihreän puomin yli. Muuten meni hyvin en vaan saanu ravista heti tarpeeks tarmokasta. Vahdettiin suuntaa ja tultiin samallalailla mutta vaan toisinpäin ja niin että punainen puomi oli osana tehtävää. Samallaisella linjalla jatkettiin. Voltti ennen puomia ja kaikki kolme puomia laukassa, molemmissa suunnissa tätäkin tultiin. Ekalla kerralla vasempaan suuntaan jarruttelin vähän liikaa kun toisella puomilla poni siirty raviin, sain sen kuitenki heti takasin laukkaan, uudestaan ja päästiin laukassa koko homma. Loppuverkatiin vaan enään ja otettiin muutamat hidastukset ja reippaat ravit. Loppukäynnit enään ja muutamat kuvat kaarrossa. Poni talliin ja huolellinen poislaitto, vähän venytyksiä ja hyvät yöt. Pyyhkäsin kamat ja pakkasin ja lähettiin kotiin.
supertyytyväinen ratsastaja :)Tänään oon kuten jo aikasemminki luki niin ahkeroinu kouluhommien parissa, ja ahkeroin huomenna lisää + taidan mennä käymään itiksessä muutamaks tunniks ostamaa vaatteita kesää varten, jees :)//Ida

5 kommenttia:

 1. Meet Spiritillä tosi hyvin <3 Monelta teijän tallilla on tunteja minäkin päivänä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :) Ma-pe 15-21, Lauantai 9.30-11.30 ja 13-17, Sunnuntai 13-19.30

   Poista
 2. Hei uuh, miten me voidaankaa näyttää tos kuvas noin hottiksilt??! :o :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, nyt on kyl ollu luonnonvoimat pelissä :D

   Poista
 3. Mä ratsastan tossa sunnuntain tunnilla klo 14-15 ja tunti on jatko yks.

  VastaaPoista