tiistai 21. toukokuuta 2013

Videota tallipäivästä
Joo en ehdi hirveesti kirjotella, huomenna äikän suullinen esitelmä ja musiikin soittokoe. Sain matikan kokeesta 10 ja enkun kokeesta 9+. Toisiks viimestä viikkoa viedään ja aika kiireistä on juu. Mutta tein tässä koosteen maanantaista. Nellin kuntoon laiton jälkeen talutin nappuloilla Nassea, jota ei ole videolla mutta muuten taitaa olla kaikki. Toivottavasti tykkäätte:
//Ida

4 kommenttia:

 1. Muuten kiva video, häiritsi vain kun vähän väliä tarkennus oli videoissa ihan päin persettä ja kuului koko ajan se "tarkennusääni" kamerasta, kuvaisit videot manuaalitarkennuksella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tiedän tarkennus ei ollut aina ihan kunnossa, mutten oikeen ehtinyt säätämään sen kanssa. Tarkennusääni kuului itseasiassa mun mielestä vaan yhdessä kohdassa, mutta kiitos kommentista kuitenkin, katotaan jos enskerralla onnistuis vähän paremmin :)

   Poista
 2. Ratsastusta olis voinu kuvata enemmän... Ja ens kerra keskity enemmän kuvaamiseen, sillä tosi paljon oli pätkiä mistä ei saanu mitään selvää kun kamera heilu jokapaikkaan..!

  Ja mites ois ollu sen vaalean hepan molemmilta puolilta kiinnilaitto? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa en itse ratsastanut ollenkaan eli vaan katselin tunteja. Ja päivän kuvaaminen oli vähän säätöä yleisestikkin :)

   Lähinnä se vaalea pyöriskeli vaan kun harjasi kumisualla eli ei olisi ollut kovin tarpeellista. :)

   Poista