torstai 2. toukokuuta 2013

Vappuilut vappuiltu

Terve taas toverit! Tiistaina koulun jälkeen säädin jtn ja lähdin Wilmalle. Wilmalla sitte vähän laiteltiin ittemme valmiiks ja lähettiin kaupungille. Näihtiin mantan lakitus ja sooloiltiin tuomiokirkolle ja sieltä rautatientorin metroasemalla. Itiksessä jäätiin ostamaan illalle jotain syötävää. Käveltiin wilmalle takas ja mikäs siinä, loppuilta salkkareitten ja twilightin houkutuksen kera. Mentiin nukkumaan jo aika aikasin koska kuitenki keskellä viikkoa ja olishan kiva herätä seuraavana päivänä ihan ajoissa.



Keskiviikkona katottiin houkutus loppuun ja katsottiin myös osa uusikuuta. Kohta kuitenki puettiin ja mä lähdin kotiin. Kotona luin espanjan kokeeseen ja tein läksyjä.

Tänään meillä oli espanjan koe joka meni kai ihan hyvin, muutaman kohan kusasin mut mitä pienistä. Kummempia koulussa ei ollutkaan, paitsi liikkatunnilla pesistä. Ensiks mä mietin et mitäköhän tästä tulee, voitettiin 9-4 aika jees peli oli, vaikka ite sanonkin. Kotona lueskelen ruotsin kokeeseen ja teen läksyjä. Tein kanssa naamion itelleni, eka tuntu poskipäissä kamalalle mutta kuivuttuaan oli aika energisöivä :D



Huomenna tallille ja lauantaina postausta siitä, siihen asti, adios.. Niin ja vielä, nauttikaa kaikki tosta säästä ♥

//Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti