keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kakkakeijut ja lentävät lahnat

Miks aina näin kesän melkein alussa ei vaan jaksais kirjottaa tänne? Ei yhtään inspais istahtaa koneen ääreen ja kirjotella tänne. No kohta saatte kuukauden tauon asiapostauksista. Väännän muutaman erikoispostauksen ennen kaupungista lähtöä ja julkaisen kännykällä. Sitte siihen alkuviikkoon:

Maanantaina olin tallilla ennen kolmee ja laitoin Ellin kuntoon. Laitoin sille satulan ja sitte tajuttiin että hei se on niitan satula. Ellille oma satula päälle ja kentälle. Autoin ratsastajia kyytiin ja menin maastoon mukaan kävelemään. Käytiin syömässä ja mentiin taas maastoon mukaan. Myöhemmin talutin alkeistunnilla eetua, ekalla nappiksella en ketään ja tokalla aladinia. Illalla putsattiin tarhaa inan kaa ämpärillä ja lapiolla + talikolla.


Tiistaina mulle oli varattu rästi 19-20 mutta repe oli soittanu iskälle et voisin tulla jo 18-19. Koska jälkimmäisellä oli 9 ratsastajaa jos olisin mennyt. No mä lähin aika nopee kotoo ja listassa luki Waltteri - Ida. Tajusinki et se oli joku alkeisjatko yms. Onneks alla oli W ja ne meni puomeja. Mun ongelma on se et alapohje tekee omia juttujansa ja jalka karkaa vähän eteen. Välillä W vähän tahmaili, muuten ihan kivasti liikku. Varsinki lopussa, mutta toi mun kuvaaja ei jaksanu hilata itteensä ylös penkistä. Niin ja me hypättiin sellasta pikkusta ristikkoo ja W hyppäs superhyvin ravissa. Laukassa tulin toisen kerran, mut se ei jatkunu ihan vikalle puomille asti. Pitää muistaa vahdata sitä askellajia. Tallilla olin Alman ja Lauran kanssa ja yritin tehä jotain hyödyllistä.
Tästä näkee selkeesti ton alapohkeen irtonaisuuden.


Tänään keskiviikkona koulussa oli kaks ekaa tuntia lukion kakkosten opettamina, meillä tosin ei toinen ollutkaan. Saatiin äikän tietokirjat takaisin ja arvatkaapa millaisen numeron siitä sain.. 10 tuli. Bilsasta sain 8½ koska olin failannu ihan tyhmissä jutuissa. No enskerralla paljon paremmin ;) Tulin kotiin ja katoin eiliset salkkarit + otin aurinkoa vähän parvekkeella. Viideltä tuli lähtö kampaamoon jossa hiukset värjättiin. Kyllä taas kehtaa kuljestkella.

Huomenna linnanmäelle koulun kanssa ja myöhemmin illalla tallille kuvaamaan. Perjantaina viimeinen ratsastus ja maanantaina viimeinen talleilu.

//Ida

2 kommenttia:

  1. Minkälainen muuten se sun tiistainen rästi-tunti oli? ja minkälaisia tyyppejä siellä oli? (siis ihmisiä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mentiin siellä tunnilla vaan jotain puomeja käynnissä ja ravissa + pientä ristikkoa. En ite tiiä ihmisiä ketä siellä oli mutta joku alkeisjatko tai jatko I se tais olla :)

      Poista