tiistai 7. toukokuuta 2013

Koita muistaa ne kaikki asiat, right?

mm.. montakohan tuntia mietin mitä tänne kirjottais, vaikka tiesinkin mitä kirjottaa. Vitsit oon fiksu ihminen. Voisin ehkä alottaakki tän postauksen..

sovin itteni kaa et pölötän tähän postaukseen muutamasta - kolmesta jutusta.. Alotetaanpa vaikka maanantaista. Menin tallille ja venailin nettaa busarilla joku 20 minuuttia, musiikin ja ihanan lämpimän auringon kera. Tallilla heitettii kamat mökkiin ja mentiin kentälle auttamaan. Maastossa kävelin nassen vieressä ja se oli ihan hupsu poni.. visko päätänsä ja luuli näkevänsä vihreitä miehiä. Myöhemmin söin ja menin kuvaamaan poikia tarhassa. Pesin spiritin kupit ja kohta kello oliki vähän yli viis ja käveltiin hitaasti bussipysäkille koska ulkona oli niin ihana ja lämmin sää. Onneks kohta on oikeesti se kesä. Enään joku 18 koulupäivää ja siihen vielä viikonloput lisänä nii great :)


 Tänään meillä oli koulussa teknistä tuplatunnit ja enkkua jossa olikin koe. En ainakaa kokonaan kusassu sitä, propsit siitä! Kaikenlisäks koko päivän oli ihan huippu ilma ulkona, rakastan. Mun piti taas tänään tehä noita koulujuttuja tai lähinnä sitä minitietokirjaa, arvatkaapa edistyinköhän mä enempää kun välilyönnillä.. en. Innostuin kuvailemaan objektiivia ja silmää. Saatte tännekki onnistuneimmat kuvat siitä.

 Nyt päästään siihen "pääasiaan" mistä mun täytyi kirjoittaa eli pääsin vihdoinkin liittymään instagramiin, kiitos Inan! Oon ihan innostunu tosta, hihi :D Kaikki vaan sinne stalkkaamaan.. Linkkinä vielä: iduinii
EDIT: Unohinhan mä sen tärkeen asian.. Nimittäin tänään tuli KYMPPITONNI (ja risat) täyteen blogin vierailuja, isokiitos teille! Olisko kellään mitäään erikoispostaus ehdotuksia?


Katotaan ehinkö enää kirjottaa postausta loppuviikosta mutta seuraavaan kertaan, adios!

//Ida

6 kommenttia:

 1. Onnee kävijä määrästä!! Itekkin olin ilonen kun tuo raja ylittyi :)) Mitä muuten teijän "hoitaja tehtäviin" kuuluu? :D Haluaisin jonkun videopostauksen tai MyDayn(jos niitä nyt erikoispostauksiks lasketaan xP )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D Meil kuuluu kaikkii perus juttui, kuppien pesuu, taluttamista ja kamojen pesuu ja auttamista, ja tietysti sillontällön hoitsun huolellinen harjaus. Voisin tehä postauksen noista hoitajan tehtävistä ja videopostausta ja mydaytäki voisin miettii :)

   Poista
 2. Kuis teit instan? Saaks sen nytyää lumiallekki vai??? Kerro mullee ny kaikki!! :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein sen eka inan kännykäl ja täl lumial voi seuraa ihmisii ja tykkäillä kuvista, ja kuvat lisäsin koneella :D

   Poista
 3. Käytä noissa heppojen kuvien muokkauksessa vähemmän lisäväriä, tuo ruskea hepo näyttää ihan punaiselta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu laitoin ehkä vähän liikaa, mutta oikeastikkin se poni on aika punaiseen/oranssiin vivahtava :)

   Poista