tiistai 14. toukokuuta 2013

Ilman sadetta ei olis sateenkaaria

Heti tähän postauksen alkuun mainostusta banneriarvonnasta. Tässä blogissa on arvonta ja siihen kannattaa ehdottomasti osallistua, jos haluaa upean bannerin. :)

Nyt siihen postauksen oikeaan syyhyn eli maanantaihin. Olin eilen tallilla, jonne ehdinkin jo n.14.40 ja sain laittaa Spiritin kuntoon. S oli TAAS kiukkusella päällä, hakiessa ja muutaman kerran harjatessa. Toikin poni on muuttunut niin paljon. Välillä se muistuttaa miks rakastan sitä aina enemmän, välillä taas se näyttää sen ikävämmän puolen. No kaikilla on huonoja aikoja. Kolmelta suuntana oli kenttä ja menin maastoon mukaan kävelemään. Maaston jälkeen ruokailu kutsui.


Laitoin nuudelit valmistautumaan ja menin auttamaan ihmiset kyytiin kentällä. Menin mukaan maastoon kävelemään ja tuon jälkeen jäin kentän laidalle inan ja netan kanssa. Tunnilla ei tarvittu apua joten menin syömään loppuun ruuat. Ruokien jälkeen talliin jossa menin heti vapaaehtosena taluttamaan allua. Talutin sitä sen alkeistunnin ja autoin siinä suitsien laitossa.. Ja kiitokseks poni puras mua olkapäähän.


Menin kentälle taluttamaan allua nappulalle, se ei ensin ollut menossa (ratsastaja ei tullut) ja sitten se menikin. Mun ei ooneks tarvinnut jäädä taluttamaan vaan pystyin menemään mökkiin. Ulkona oli alkanu sataa ja mä menin taluttamaan nassea joka hurjasteli kuulemma. Talutin nassea toisenkin nappulan ja autoin myöhemmin inan selkään. Tallissa harjasin attea samalla kun Pihla leikkas sille niskasiiliä. Sain "viimeistellä" sen pihlan jouduttua lähtemään. Atte karsinaan ja ite menin kuvaamaan Inaa ja nassea tunnilla. Sain onneks vielä kyydin Inalta kotiinpäin.


Tänään en kummosia tehnyt, väsäilin tätä postausta ja läksyjä. Ihana sää tuolla ulkona. Laitan tähän alle loppuviikon suunnitelmia vähäsen :)

Maanantai: Tallille
Tiistai: Kotona
Keskiviikko: Tallille, rästi klo.18-19
Torstai: Matikankoe, tallille kuvaamaan klo 18-20
Perjantai: Tallille
Lauantai: Piknic
Sunnuntai: Kotona, läksyjä, yms muuta kamalaa.

Tallintäyteinen viikko käynnissä :)

//Ida



3 kommenttia:

  1. Kiva postaus & äänestin sua Tiian (voitto kotiin) kuukauden blogi äänestyksessä !! =DD

    VastaaPoista
  2. valoponi.blogspot.com

    VastaaPoista