Ida

Nii, kuka tätä blogia siis kirjoittaa?

Olen 17-vuotias tyttö Helsingistä. Tottelen nimeä Ida, mutta tunnistan omakseni myös Ipa- ja Steffe-nimitykset. Olen lähes 165cm pitkä. Harrastan ratsastusta, valokuvausta, bloggausta ja rakastan elokuvia, sekä sarjoja. Olen normaali oppilas, keskiarvon lähennellessä yhdeksää. Aikani kulutan suurimmaksi osaksi tallilla, kotona ja myös isoskoulutuksessa on vietetty aikaa. Kavereita näen kunhan kiireiseltä aikataulultani ehdin, mutta viihdyn myös yksikseni. Olen myös viimeaikoina innostunut meikkaamisesta entisestään,


Aloitin bloggaamisen vuonna 2011 ja aktiivisin vuosi oli 2013. Yritän parhaani tehdä vuodesta 2016 vielä aktiivisemman. Kirjoitan ratsastuspostauksia, joskus mukaan ehtii muutakin. Olisi mahtavaa jos materiaali pysyisi läpi vuoden yhtä hyvänä kuin kesällä, mutta kuvauskaluston rahkeet eivät ihan riitä. Materiaalilta ei kuitenkaan voi välttyä, vaan olen saanut maailman parhaat kuvaajat.


Innostuin valokuvauksesta 2010 jolloin taisin saada ensimmäisen kamerani, kuitenkin 2011 jouluna sain ensimmäisen järjestelmäkamerani Canon EOS 1100D, joka on poistunut palvelusta 4,5 vuoden jälkeen. Uutena tulokkaana kameraperheeseen on saapunut Canon EOS 7D, jota opettelen pikkuhiljaa käyttämään. Omaan perus kittiobjektiivin ja lisäksi Canon EFS 55-250mm f/4-5.6 IS. Käytän pidempää objektiivia lähes aina ja se on toiminut hyvin.


Ratsastuksen aloitin 11-vuotiaana Karvikin ratsastuskeskuksessa 2010 syksyllä. Ensimmäisen tuntini siellä menin Spirit nimisellä ponilla, tipuin myös samaiselta ponilta ensimmäisen kerran. 2012 talli muutti viikkiin ja vaihtoin nimen Viikin ponikouluksi. Hoitajakokous tuli ja toivoin kokista hoitsuksi, mutta sille oli niin monta halukasta, että päätin ottaa Spiritin. Elämäni paras päätös. Olen hoitanut Spirittiä 4,5 vuotta.

Spirit
Spirit
Ramona

Jo neljänä kesänä olen käynyt ensimmäisellä yleisleirillä Relanderin ponitallilla Mikkelissä. Kaksi ensimmäistä vuotta hoidin Royal ponia, joka on maailman paras, kolmantena kertana hoidin Qvist-ponia joka on Royalin täysveli.

Royal
Vapaa-aikaani kuuluu myös musiikki ja elokuvat, sekä sarjat. Tykkään aika paljon perus "massa"musiikista. En sen takia koska muutkin, se vain miellyttää omaa korvaa. Suurimpana tähtenä on ehdottomasti Cheek. Elokuvia rakastan katsoa, jos on huono päivä niin elokuva varmasti piristää. Sarjoista all time favorite on Pretty little liars. Kuitenkin myös Walking Dead on katsottu neljänteen kauteen asti, Teen Wolf myös päivystetty uusimpiin jaksoihin. The tomorrow peoplen olenkin katsonut kokonaa ja Orange is the new black aloitettu. Salattuja elämiäkin olen katsonut niin kauan kuin muistan, kuitenkin muutama vuosi sitten aikataulut veivät salkkarit pois päiväjärjestyksestä.


Enemmän minusta saa tietää lukemalla blogia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti