sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Ne tötteröthän syö pieniä poneja

Perjantaina olin tallilla n.14.45 ja heitin vaan kamat mökkiin. Tallissa autoin ellille suitset. Kentällä autoin eetun kaa hetken ja myöhemmin talutin niittaa sen hetken että se käynnistyy. Lähinkin sitten tallin kautta mökkiin. Laitoin mun nuudelit mikroon ja odottelin niitten valmistumista. Juteltiin siinä niitä näitä.

Myöhemmin menin talliin ja autoin laittamaan synnyn kuntoon. Muistinki sitten että ne mun nuudelit odottaa mökissä. Menin siis syömään. Joskus myöhemmin metsästin Lumikin kiinni, kun ei tarvinnu laittaa sitä joten putsasin spiritin kupit ja harjat. Talutin elliä alkeistunnin ja autoin seuraavia tuntilaisia kyytiin. Kävin vaihtamassa kengät ja hakemassa kypärän ja kameran. Kuvasin wilmaa ja juliaa.

Menin talliin ja tajusin et kukaan ei oo laittamassa spirittiä kuntoon. No se oliko sitten taas tosi ilonen ku menin hakee sitä. Saatiin se kiinni ja otin kaviot ja vedin pölärillä läpi. Poni oli kuitenki ollu jo tunnilla. Heitin satulan selkään ja passitin venlan laittamaan suitset. Laitoin omat kanat päälle ja hipsittiin kentälle. Omalle tunnille mulle oli laitettu Masi. Onneks Emma pelasti mut ja vaihto eli menin waltterilla.Tunnilla meillä oli sijainen, milla oli jossain matkalla. Aloitettiin tekemällä pysähdyksiä. Waltteri jäi ekoissa roikkumaan ohjaan ja ite kusasin koska en muistanu miten tota ponia ratsastetaan. Lopuks siirtymiset oli helppoja ja ei tarvinnu käyttää melkeen ollenkaan ohjaa. Ravattiin hetki ja alettiin menemään loivaakiemurauraa. Otettiin siihen siirtymisiä ravin ja käynnin välillä. W oli välillä hidas pohkeelle mutta ei pahasti. Otettiin laukkaa mukaan loiviin kiemuroihin. Waltteri ei tahtoni nostaa kunnolla ja ite en ehkä ratsastanu 110 prosenttisesti.
Otettiin välikäynnit.. Waltteri astu tötsän päälle ja säikähti ihan sikana. Vedettiin ponin kanssa nassen pyllyyn ja siitä nellien eteen. En tippunu vaikka toinen jalustin lähti melkeen heti ja toinen myöhemmin. Mut olo oli aika ninja ton jälkeen. Oli ihan hilkulla etten tippunu. Jatkoin vähän lyhyemmillä ohjilla ja poni kyttäili paljon.
anteeks laatu -.- videolta otettu

Jatkettiin tehtävää melko samanlaisena kun aikasemminki. Joillakin oli vähän säätöä tunnilla ettei otettu "vaikeempaa" tehtävää. Lopuksi vaan loppuravailut ja käynnit. Poni jatko niin autoin muutamia ratsastajia kentällä ja menin talliin. Olin siellä hetken ja vein tavaroita paikoilleen.Mua jäi häiritsemään se että olisin voinu ratsastaa paljon paremmin. Kuvista näki että istuin ihan kamalasti ja videolla kädet vammaili. Itseasias eine tässä koneella ihan niin pahalle näyttäny.. huh :) Tunti oli kans erilainen ja en vaan osaa ratsastaa "vieraiden" opetuksessa. Jalat on mun ongelma. Ainaki waltterilla ja taishan mulla olla liian pitkät jalustimet niin alapohje karkas vähän liian eteen.


Menin mökkiin jossa me idan vaan naureskeltiin jutuille. Mentiin talliin jossa kuvailin silmää, juliaa, lauraa, niittaa ja unia. Kohta kello olikin paljon ja piti lähteä. Kooste :)


Lauantaina vaan chillasin ja leikin puhelimella. Käytiin iskän kanssa motonetissä ja hong kongissa + itiksessä ostamassa äitille lahjan. Loppupäivä meni lätkää ja tvtä katsellessa.

Sunnuntaina katoin tv'tä muutaman tunnin, lopulta sitten jaksoin laittaa itteni valmiiks niin että päästiin lähtemään mummolaan käymään. Siellä syötii kakkua ja jutusteltiin. Myöhemmin iskällä siivoilin ja tein läksyt. Illalla iskä heitti mut vielä kotiin.

//Ida

9 kommenttia:

 1. kiva postaus :) hahh toi kuva ku walde lähti xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) se on nii fiksu et oli pakko lähtee :D

   Poista
 2. Hahhaaa noi kuvat++ koulun housut xdd mut oikeesti pysyit siel seläss iha saakelin hyvinn!!!! :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ;D oon itekki yllättyny etten tippunu.. ehkä niistä aikasemmista on ollu hyötyy ;)

   Poista
 3. Haha, sun ilme oli niin ninja ku waltteri lähti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä voin vaan kuvitella miten järkytyksensekainen se oli ;D hihii

   Poista
 4. toi waltterin lähtö oli aika seksikstä ;) säki aika kuumana sieläselässä XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mm:D mä tiiän, kuumaa kamaa kyllä molemmat :D

   Poista