perjantai 27. joulukuuta 2013

Painajaisten joulutunti 20.12.13

Ei menny joulutunti niinku piti.. Ei ollut joulufiilis ja ratsu oli kaikkea muuta kuin toivottu. Tunnilla ei tehty mitään ihmeellistä, perus alkuverkat, kolmikaarista, laukat ja tallipalaa, lopuksi vielä itsenäistä ravailua. Suurimman osan ajasta Aladin oli jännittynyt kuin viulunkieli ja mun perse ei pysynyt penkissä. Vikahan varmasti oli satulan päällä mutta mitä sitä enään vatvomaan. Voitte katsoa videolta ja kuvista tarkemmin.











Lauantaina (28.12) ja sunnuntaina (29.12) on kisat ja sain onneks parhaan ponin, Spiritin. Pelkäsin jo pahinta ja että painajaiset tulis toteen. Onneks ponien jakaja oli mulle kiltti ;) Toivotttakaa mulle onnea, en oo menny Spiritillä viime kisojen jälkeen...

//Ida

4 kommenttia:

  1. No aina ei voi mennä hyvin, vaikka eu toi pahalta mun silmään näyttäny ollenkaan :) mä en päässy koko meidän joulutunnille :(

    Ja onnee kisoihin ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ja joulutunnit on yleensä kivoja (harmiks tää ei ollu niin kiva) :)

      Poista
  2. Miksi et olisi halunnut tuota ratsua? Ja etkös juuri äskettäin kirjoittanut siitä, kuinka omalla suhtautumisellaan voi jo etukäteen vaikuttaa paljon kokemukseensa tunnin onnistumisesta. Nyt vaan tsemppaat ja noudatat tuota hyvää ohjetta! :) Keskity onnistumisiin, älä epäonnistumisiin, joita väistämättä tulee jokaiselle joskus.
    Onnea kisoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olis halunnu aladinia koska sillä ei voi mennä ilman satulaa ja mun mielestä joulutuntiin kuuluu ilman satulaa meno. Ja mä kyllä muutin asennettani just ennen tuntia ja yritin parhaani vielä lopussakin pelastaa tilanteen, ei se vaan riittäny. Mutta nokka kohti uusia pettymyksiä (ja onnistumisia) Ja kiitos :)

      Poista