sunnuntai 22. joulukuuta 2013

#22 Kiitollinen


Mä olen kiitollinen monista asioista ja monille ihmisille. Voisin luetella kaiken mistä olen kiitollinen, en varmaankaan muistaisi kaikkea. Kerron nyt kuitenkin miksi olen kiitollinen...

Äiti
Äiti aina laittaa ruokaa pyötään, siivoaa ja on ostanut mulle ns. isoimmat joululahjat. Ilman kameraa en tietäis mitä haluaisin ainakin osaksi tulevaisuudessa tehdä ja ilman tietokonetta en hallitsis tietotekniikkaa. Äiti myös pesee mun vaatteet suurimmaks osaksi. Äiti myös kuvaa mua aina. Oikeasti aina. Muutaman kerran se on jättäytyny pois, mutta silti. Äiti myös on kasvattanu musta rehellisen ja reippaan kansalaisen.

Iskä
Iskä maksaa ratsastuksen ja leirit, sekä antaa hyvin menneistä kokeista rahaa. Tosinsanoen rahottaa mua. Iskä heittää mua tallille aina perjantaisin. Iskän puolelta mulla on myös maailman parhaimmat serkut, joita nään liian harvoin.

Isovanhemmat (iskän sekä äitin)
Tekee mulle villasukkia, pitämään varpaat lämpiminä. Maailman parhaat isovanhemmat.


Eno
Mun eno on paras, vie aina maalle ja pois. Osallistunu kameran ja koneen ostoon, ja sain viimejouluna kovalevyn. Mun enolla on parhaat koirat ja se anto kesäloman lopussa lotanki mulle hoitoon. Kaiken lisäks auttaa mua koneitten ja puhelimien kanssa. Sen takia mun kone ei jääny salasanaunohduksen valtaan.

Ala- ja ylä-asteen opettajat
Nehän on opettanu mulle paljon, vaikka kaikista en oo pitänykkää oon silti oppinu jotain.


Viikin ratsastuksenopettajat
Kaikilta oon oppinu jotain ja oon niin kiitollinen. 3,5 vuoden aikana mua on opettanu 5 eri opettajaa + sijaiset.
 
Viikin tuutorit
Kiitos teille että päädyitte mukaan "jengiin" ja että ootte mahtavia.
 
Spirit
Opettanu mua enemmän kuin tarpeeksi ja opettaa kokoajan lisää. Oikeasti. Vaikka en saakkaan viettää enään niin paljon aikaa sen kanssa, aina opin jotain uutta. Paras <3

Kaverit
Teidän ansiosta en oo yksin. Te ootte kun tukiranka ja teille voi aina puhua. Mä oon kiitollinen teille kaikille. Onneks ootte olemassa.

Oon kiitollinen kaikille jotka mun elämässä on tai on ollu. Ootte tehny musta rälläsen kun nyt oon :* Mistä te ootte kiitollisia?

//Ida
PS. Edellisen luukun loppua hieman korjaten, ette saakkaan videota mun joulusuunnitelmista. Video päätti olla latautumatta youtubeen ja en ookkaan kotona eikös oo konetta. Eli ette saa 4 edellistä (17, 18, 19 ja 20) luukkua.

2 kommenttia:

 1. Tää oli kiva ja erillainen :) olis voinu olla ehkä enemmän kuvia, mutta tääki menee oikein hyvin :)!!

  +harmi jos sitä videota ei tuu, mut ei tälle nyky teknologialle oikeen voi mitään :(!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja en oikee voinu muokata täällä erämaassa ilman konetta xd ja niimpä, sillä videolla on selvästi jotain mua vastaan :D

   Poista