sunnuntai 1. joulukuuta 2013

#1 JoululahjatoiveitaNäin alkaa joulukuu. Ensimmäinen luukku on pyhitetty joululahjatoiveille. Mä en keksiny mitään muuta tarpeellista kuin nää mitkä oon laittanu, tottakai jotain mitä haluaisin, mut ei oo välttämättömiä :)


1. Rahaa


-Aina tarvitsee rahaa, voisihan tästä uudistaa vaatekaappia tai vaikka laittaa säästöön ja ostaa jotain isompaa, vaikka kalansilmän.. oi sekin olis ihan mahtava :D

2. Uusi ratsastuskypärä


-Nykyisen sisällä kilisee ja kolisee.. se on tosin tehnyt niin aina :D Yks ilta surffailin ja yritin ettiä kivaa ruskeeta kypärää, en meinannu löytää kunnes löysin tän helmen! Horsepro.fi-sivustolta löysin ihan muikeaan hintaan 99-e, nimeltään tämä on BR RATSASTUSKYPÄRÄ ZENITH. Hih, saanko unelmoida :3

3. Ulkoinen kovalevy


-Toinen 500gb kovalevy on kohta täynnä.. Vuoden se kestää ja nyt olis taas tarpeena uusi. Buffalon ja Toshiban oon todennu hyväks merkiks :) Tosin jossainvaiheessa olis aika käydä niitä vähän läpi.. Varmaan aika paljon pelkkää roskaa.

4. Saappaat tai Chapsit


-Okei ei pakollinen mutta kattokaa noita saappaita.. ne on täydelliset! Hööksiltä löysin nuo Arezzo Horseheadid ja viljarshopista melkein samanlaiset Spain saappaat. Mä ostan vielä jotkut saappaat tai ennen niitä jotkut chapsit :) Oon vaan kyllästyny varrettomuuteen, ihailen aina muitten saappaita ja chapsejä. 

Tälnävuonna  ei oikeastaan ole kummempia toiveita, kun ei ole tarvettakaan muulle. Mikä on teidän ykköstoive tänä jouluna?

//Ida

6 kommenttia:

 1. Mullakin on tollanen muistikortti ja oon kans tykänny! :) Ja Ei pahal tää on vaa mun mielipide, mut mustat ratsastus saappaat ja kypärä on hienompii. Mut siis noi on kyl kivoi kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi kovalevy on toimittanu tehtävänsä hyvin. Mä jontenki oon jämähtäny ruskeeseen koska se on vähän erikoisempi ja ei niin yleinen väri. Periaattessa voisin hankkia mustatkin, mutta ne ei oo sitä syvintä mua :D

   Poista
 2. mulla on toi kovalevy :D ainoo ongelma siinä on se että heti kun siihen koskee se lakkaa toimimasta, samaten sillä kestää käynnistyä :D ja oon kans kokeillu noita saappaita, noi oli tosi kivat ja kapeet mun ohuelle pohkeelle, mutta nirsona ihmisenä halusin nauhat mun saappaisiin ni päädyin sitte ostaa yhet toiset :) mut siis mun siskolla on noi mustana, ja hyvin on kestäny ilmeisesti :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullaki on toi mutta se toimii hyvin vaikka siihen koskis yms :D okei, mä en oo nähny noita saappaita livenä nii voihan noi olla liian kapeet mulle ja hyvä jos on kestäny :)

   Poista
 3. kiva postaus, ja onhan nää muutki postaukset ihanii ;)
  Tosi kiva blogi:D

  VastaaPoista