sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Lomalla viimeinkin

Voi tätä aktiivisuuden määrää! Kaksi viikkoa sitten palasin Italiasta ja koulu loppui viikko sitten. Ajatuksena oli että tässähän on sitten aikaa, mutta niinhän tässä havahduin että ei mitään aikaa ole ollut. Aamuisin nukun vähän pidempään ja pian onkin aika lähteä a) tallille b)näkemään kavereita. Tänään oli ihan pakko pitää "kotipäivä" jotta saisin edes jotain tehtyä. Vietimpäs sitten herättyäni aivan liian monta tuntia koneella, jolla istun edelleen, vaikka piti pakata mökille lähtöä varten. Hups.

Olen tässä ratsastanut aktiivisesti ja kaikki materiaalit on valmiina muokattuna, mutta kun en vain ole innostunut kirjoittamaan. Varokaa vain kohta kuitenkin innostun ja niitä postauksiahan riittää! Kuitenkin tämän päivän koneella oleilullakin on ollut yksi päätavoite; uusi ulkoasu blogiin. Aluksi jouduin miettimaan rattoisan ajan miettiessäni minkälaista banneria haluan, no sitten sain hienon idean ja tässä se lopputulos on. Mitä pidätte vähän tälläisestä ei niin yksinkertaisesta mitä edelliset bannerit ovat olleet?
Tällä postauksella nyt ei sen kummempaa ollut kuin ilmoittaa hengissäolostani ja että tulossa on paljon postauksia! Mitä teidän kesään kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti