maanantai 22. kesäkuuta 2015

Ei kuskin riepottelua

29.5 perjantaina mulla oli jälleen rästi, mutta tälläkertaa rästiryhmässä joten taso oli aika vaihteleva ratsastajien välillä. Ponina mulla oli *rumpujen pärinää* Ikke, taas vaihteeksi. Alkukäyntien jälkeen ravailtiin itsenäisesti taas ympyröitä ja loivia kiemuroita. Ikke oli ensimmäistä kertaa mun alla oikeasti tahmea, pohkeet aika reippaasti kävivät kyljissä, ainakin videolta katsottuna.. raippaakaan en toki säästellyt. Alettiin kääntämään voltit molemmille pitkille sivuille kenttää. En saanut oikein tarpeeksi ratsastettua Ikkeä volteilla, mutta en oikein viitsinyt vaatia liikaa.. ponista näki selvästi väsymyksen.


Siirryttiin harjoitusraviin ja jatkettiin samaisia voltteja hetken aikaa. Alettiin nostamaan laukkaa voltin jälkeen. Ikke nosti muutamat väärät mutta sain ne korjattua oikeiksi. Toistettiin sama toiseenkin suuntaan ja silloin oikeat laukat nousivat paremmin. Ikke tosin oli niin väsy ettei meinanut jaksaa laukkojakaan nostaa, tai ainakaan se ei hirveän aktiivisesti kuunnellut. 


Loppuravit ja poni ansaituille yöunille. Meinasi lopussa ihan kuskilla hiki tulla siitä kun poni ei olisi millään jaksanut ravata. Poni raukka meni kunnon mummoraia ja enempää ei irronnut vaikka kuinka yritin. Ikellä taisi olla ensimmäisiä kunnon rankkoja viikkoja menossa. Tosin seuraavana päivänä oli kuulemma ollut taas oma hurja itsensä. Eli ihan kunnossa poni on.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti