keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Loistelias Nasu


30.5 eli koulujen päättäripäivänä mulla oli rästi jälleen. Tunnille sain Nassen ja saatiin lupa mennä ilman satulaa. En tiennyt yhtään mitä odottaa kyseiseltä ponilta, toivoin vain että se olisi rauhassa eikä alkaisi keräämää kierroksia varsinkaan laukassa. Alkukäyntien jälkeen alettiin ravailemaan ja tehtiin jälleen itsenäinen alkuverkka. Taivuttelin ponia ympyröillä, mutta meno oli melko jännittynyttä ja en saanut jalkoja ponin ympärille. 


Vaihdettiin suuntaa ja toistettiin sama itsenäinen alkuverkka näinkin päin. Pikkuhiljaa Nasse pehmeni edestä ja antoi pätkittäin periksi. Ennen laukkaa sitte poni meni hyvin läpi ja laukat nousivat todella siivosti. Laukan jälkeen mulla oli tekemistä, vaikka Nasse tulikin kiinni nopeasti tuntui laukan jälkeinen ravi lennättävältä. Todellisuudessa ei se näytä yhtään sille että meinasin humpsahtaa sieltä.


Vaihdettiin jälleen suuntaa ja toistettiin laukkatehtävä. Voltti päätyyn jonka jälkeen laukka. Nassella alkoi tässä vaiheessa vasta aistit herätä että hei me laukataan. Hieman sai ponia pidellä, mutta ehkä innosuminen on hyvästä. Ravissa Nasu oli jälleen ihan superhyvän tuntuinen. 


Pidettiin pienet välikäynnit ja täytyy myöntää oli mulle tullut aika kuuma. Huppari oli ajoittain liikaa, mutta sen alla kyllä selvisi. Otettiin ohjat käteen ja vedettiin itsenäiset loppuravit. Kunhan muistin olla antamatta periksi omasta niskastani niin Nasse meni ihan super hyvin, todella pehmeä kädelle ja toimi hyvin istunnalla. Hieman Nasse saattoi heilauttaa päätään tai ns. nykiä kuolainta mutta sormien puristamisella nyrkkiin ja pohkeen tuella se loppui. Nasse vain parani loppuakohti ja oli ihan super. Liian monta superia yhdessä postaksessa..


Olin jo ehtinyt kaivata tälläistä kunnollista onnistumista kaikkien laimeiden tuntien jälkeen. Tykkäsin Nassesta tosi paljon ja sillä olisi ihan huippua mennä enemmänkin ensikaudella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti