tiistai 16. huhtikuuta 2013

toveri on aina toveri

Tervevaan. Olin eilen tallilla ja sinne suuntasin heti koulusta. Kävin mökissä viemässä kamat ja vaihtamassa kengät. Tallissa autoin laittamaan eetun kuntoon ratsastajan kanssa, poni välillä "yritti" jotain, muttei tehnyt yhtään mitään. Kentällä autoin javen ratsastaja kyytiin ja lähdin mukaan maastoon. Menin mökkiin syömään ja kun mä sain syötyä menin talliin.


Tallissa aluks harjailin Lumikin jalkoja sen hoitajan kanssa. Sitte yhtäkkii Ina ilmesty sinne ja alettiin laittamaan Sunnyä alkeistunnille. Kentällä vaan ratsastaja kyytiin ja talutin sitä sen tunnin (alk.kurssi ei ratsastanu koko tuntia vaan piti kans teoriaa.) Tallissa näytin miten satula + suitset riisutaan ja tallisolmun tekeminen. Sitte repe sano et nasse pitäis laittaa ja mähän sen laitoin kuntoon vähän alle 15 minuutis. Ei hirveen puhdasta tullu, mut mitä pienistä.

Kentällä taas ratsastaja kyytiin ja jalkkarit kuntoon, jäin taluttamaan koska nappula tunti. Ne meni maastoon ja alko ripottelee vettä ihan kivasti. No jäin taluttamaan Nelliä vielä toiselle nappulalle. Heitin kamat vaan pois päältä ja pesin kuolaimet. Meninkin mökkiin myymään turvaliivin ja söin Inan kaa vanukkaan :D Sitte Inan iskä tuliki jo ja heitti mut kotiin, kiitos vaan inalle ja sen iskälle.

Tänään en oo kummosia tehny, lähinnä siivoillu ja tehny läksyjä. Nii ja pesin spiritin oranssin riimun VIHDOIN ja voisin viedä sen tallille joku päivä.

 Päivän asu:
Paita: BERSHKA Toppi: H&M
Housut: Mic Mac Vyö: H&M? Kengät: Converse (ei näy kuvassa)

mun tunne/mielialsormus♥

//Ida

3 kommenttia:

  1. Kiva kun harjuasit Lumikkia mun kaa.
    T:kyseinen limikin hoitaja

    VastaaPoista
  2. Ups!
    ei limlikin vaan Lumikin

    VastaaPoista