keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Haaste

Eli netta oli haastanu mut tälläseen haasteeseen missä kerrotaan omasta hoitoponista/tai omasta hevosesta. En haasta ketään virallisesti mutta jokainen halukas saa tehdä tämän :)


Milloin yhteinen aikamme alkoi, ponin / hevosen nimi - Aloin hoitamaan Spirittiä 28.2.2012 eli reilu vuos ollaa yhessä oltu.

Mitä olemme yhdessä oppineet ja kokeneet -  oon oppinu meidän yhteisen ajan aikana PALJON. Oon myös oppinu kärsivällisyyttä ja mitä pienikin luottamus merkitsee. Myös oon tippunu muutaman kerran spiritiltä ja viimeisimmällä kerralla poni jäi viereen ihmettelemään että mite toi nyt tuolta tupsahti. Luotan poniin 110 prossaa ja kokoajan enemmän. 
Parhaat hetkemme - Ehdottomasti eräs harjaus/rapsutteluhetki. Spiritillä oli riimu päässä ja naru kaulalla ja se pysyi kiltisti karsinassa. Ja myös se kun poni kääntyi karsinassa pienen kiukuttelin jälkeen. Ja kun putsasin kuppeja poni teki kärsämobiileja ja loiskutti vettä. Ja .. voisin listata tähän vaikka kaiken mutta ei spirit olis mulle näin tärkee ilman kaikkia hyviä ja huonoja hetkiä.

Kisatulokset / tuntionnistumiset - en oo kisannu spiritillä mutta onnistumisia meillä on paljon. Kesän jälkeen eka tunti ja osasin vihdoin istua kunnolla spiritin harjoitusravissa. Hypättiin tunnilla rataa ja oltiin ekoja jotka sai puhtaa radan, kiitos ponin pelastuksien. Ja kaikki muut ihanat jutut senkanssa ♥Parasponi♥


//Ida

1 kommentti:

  1. Sinut on haasettu! - Säännöt löytyvät täältä: http://edesainaeivoivoittaa.blogspot.fi/2013/04/99-ensimmainen-haaste-katso-onko-sinut.html !

    VastaaPoista