keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

More holiday!

Päätin mäki tulla tänne päivittilemään teille. Pääsiäisloma on vietetty suurimmalla osalla, paitsi mulla oon nimittäin kipeenä, sunnuntai iltana sain oksennustaudin ja oksentelun koko yön melkeen ja kuume oli parhaimmillaan 38.5. Nytte on jo paljon parempi olo enkä oksentanu tänään ollenkaa. Mutta sitten siihen oikeeseen asiaan eli pääsiäsiloma viikonloppuun.

Lauantai aamuna lähettiin iskän kanssa sallan luo. Käytiin lopenmökillä kääntymässä ja moikkaamassa isovanhempia pikaisesti. Sieltä matka jatkui urjalaa kohti. Perillä taidettiin olla kahen aikaan. Syötiin ja odoteltiin sallan kaveria jennaa. Tallille mentiin neljän jälkeen. Laitettiin erkin ruuat kuntoon ja odoteltiin että se saa syötyä loppuun. Laiteltiin se kuntoon ja laitettiin omat kamat päälle. Mä sain kunnian ratsastaa erkillä ensin. Nousin selkään ja heti Erkki oli innokkaana menossa. Käppäiltiin siinä aika kauan ja Erkki meinas ottaa lähdöt kun ravuri ravas ohi. Erkki on nimittäin ex-ravuri ja lämppäri.Aluksi erkin ravi oli tosi outoa ja yllättävän lyhyttä. Erkki meni superisti varsinki sillon kun se jakso käyttää selkäänsä kunnolla. Tein lähinnä vaan kaikkea ympyrätyöskentelyä ja sellasta.. Lähinnä vaan tutustuin erkkiin :) Mun jälkeen sitte Jenna ratsasti, laitettiin Erkki pois, karsinaan ja tehtiin iltatalli. Soitettiin kyyti ja chillattiin vaan koko ilta\yö.
Sunnuntai aamulla about yheltätoista ja olin ihan sekasin kellosta.. siinä syötiin ja aikamme käkittiin kunnes lähettiin tallille. Haettiin Erkki joka otti hatkat, saatiin se kuitenkin kiinni. Laitettiin Erkki kuntoon ja sain taas olla eka. Mentiin alkukäynnnit ihan rennosti ja aloin keräämään ohjia pikkuhiljaa. Tein käynnissä kaiken näköstä ja otin mukaan pikkuhiljaa ravipätkiä.

Tein paljon pääty-ympyröitä ja kolmikaarista kiemurauraa. Nytte kokeilin istua erkin harjoitusravissa ja se oli aika kiva kunhan Erkki rentoutui. Tein vielä jokaiseen kulmaan voltit käynnissä ja se tunne kun ne hevosen takajalat tulee kunnolla alle! Tää fiilis uudestaa kiitos. Ravailin vielä hetken ja sitten jenna ratsasti ja lopulta Salla myös laukkas erkillä.
Laitettiin Erkki pois ja lähettiin. Pakkasin kamat ja lähettiin iskän jää kohti Helsinkiä. Loppumatkasta oksensin sitte ja käytiin hakemassa vettä huoltoasemalta + kävin vessassa ja pesin hampaat. No se vesi ei pysyny sisällä.

 Yöllä oksentelin muutaman kerran. Maanantaina ei enää hirveästi oksettanu, tiistaina hyvä jos ollenkaan niinkui ei tänäänkään. Kehno olo on mutta huomenna kouluun :) Oon kattonu paljon leffoja boksilta ja tänään katoin Secrets in the walls ja The new daughter. Jälkimmäinen oli oikeasti aika outo..

Näihin fiiliksiin ja tunnelmiin ja perjantaista tulee luultavasti postaus :)

//Ida

2 kommenttia:

  1. Kiva, hyväntuulinen postaus :) Ihanan paljon kuvia, joita kelpasi kyllä katsella!

    VastaaPoista