sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Lippu korkeel ja mieli vielä korkeemmalla!

Eli perjantaina koulu loppi jo 12.45 ja hipsin kotiin ja pakkalin kamat. Iskä heitti mut tallille ja vein kamat talliin koska mökki ei ollu auki vielä. Auttelin ihmiset kyytiin kentällä ja lähin maastoon mukaan. Hölkkäsin ravipätkän nellin vieressä muuten vaa talsittiin Julian kaa. Maaston jälkeen ei tarvittu apuu joten menin syömään. Neljän tunti meni kans maastoon ja silläaikaa lapattiin vesiä pois kentältä. Saatiin yks lätäkkö melkeen pois. Tuntilaiset tulikin sitten takas ja mentiin syömään (taas). Menin auttamaan alkeistuntilaisia kyytiin ja talutin elliä maastossa. Laitoin sen myös pois ratsastajan kanssa. Lopuks chillasin mökissä ja otin juliasta ja ramonasta pari kuvat. Sitte oliki jo mun tunti.

Omalla tunnilla meni Nassella ja mä pelkäsin jo että poni vaa vie mua.. Yllätyin positiivisesti kuinka super se oli! Mentiin maastossa joku 40min ja loput kentällä. Kentällä tehtiin etuosakäännöksiä ja ne meni hienosti. Oon ite oppinu ne aika hyvin jo. Ja nasse meni varsinki vasemmalle ihan sika hyvin. Oikeelle poni ei enään oikeen malttanu odottaa muuten ne meni hyvin. Ravattu me ei ollenkaan koska pohja oli aika huono ja näin. Käynnissä nasse otti välillä ne takakoivet alleen hetkeks ja muutenki oli tosi pehmee edestä. Oma istunta vähän kusas kun katse oli siellä ponin niskassa ja kädet mitensattuu mutta vielä mä opin!Tallii ja vaihoin sit nii et sain laittaa Spiritin pois. Harjasin Spiritin superhuolella kumisualla läpi ja poni rentoutu ja haukotteli. Harjailin pölärillä läpi ja harjasin jalat myös. Pesin kupit ja vein kamat ylös. Menin mökkiin ja kirjotin päikkyyn, kohtakyyti tuliki ja lähin kotii.

Lauantaina nukuin pitkään ja lähettiin käymää hulluilla päivillä. Mitään ei itellä tarttunu mukaan. Iskä otti leffalippui ja sain ite kuus. Tarkotus oli lähteä kattomaan leffa vuoden se kestää. Paikkoja ei ollu kuitenkaa ja tyydyttiin vuokraamaan leffa. Vuokrattiin leffa Koti eläintarhassa. Se oli yllättävän hyvä leffa. Suosittelen kaikille sitä, varsinki eläinihmisille.


Sunnuntaina heräilin ennen kymmentä kai ja ihan rauhassa valmistauduin ja lähettiin heurekaan. Mukaan lähti serkut siiri ja saana. Oli kiva nähä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia. Näyttelyt oli aika jees siellä ja näi. Ainoo ostos oli mieliala sormus. Se vaihtaa väriä ja se on nii jännä :D Kuitenki lähettin kotii ja pakkailin kamat ja iskä heitti mut kotiin.

Niin ja asiasta kukkaruukkuun teitä on jo 54! En olis ikinä uskonu. Eilen teitä oli 49, mistä te 5 putkahditte? :O Mutta kiitos kaikille ihanille lukijoille♥
//Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti