tiistai 9. huhtikuuta 2013

Mammutti menettää jalkakarvansa

Olin eilen tallilla. Vähän ennen kolmea heitin kamat mökkiin ja menin talliin auttamaan. Laitoin Iitulle suitset ja vein sen maneesiin. Attelin siinä Iitun kanssa ja menin maastoon mukaan kävelemään. Talutin Spirittiä kans maneesissa kun herra veti päätä alas sen verran rajusti. Autoin vielä seuraavan ratsastajan kyytiin ja näi.
Menin mökkii syömään ja talliin kattoo jos joku tarvii apuu. Talutin vielä Spirdeä alkeistunnin ja sain laittaa herran pois. Harjasin Ässän superhuolella ja karvaa lähti muutaman kumisuan verran. Samalla ina selvitti harjan ja hännän + siisti ruununrajat.

Meil oli kyl hauskaa nellin ja inan kaa :D Sitteku nelli joutu lähtee menin tallii ja laitoin unin pois. Ina kuvaili samalla matskua vähän tänne blogiin. Otettiin kuvii heinäpaalilla ja kohta inan piti lähtee. Lopulta pakkasin itekki ja lähin hipsimään kotiin. Ja aurinko laski vasta kun mä olin bussissa. Ihanaa ku näkee jotain! Jos vaikka se kesä tulis tänne lumisateesta huolimatta.Tänään mennään julia kaa syömää jotain hyvää siitä sitte ajallaan, CHAO!

//Ida

4 kommenttia:

  1. Hauska postaus! Ihania etenkin nuo ponin kuvat, todella suloisen näköinen otus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitän ja onhan se aika mukava otus :)

      Poista