sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

ERIKOISPOSTAUS | RATSASTUSKENGÄT PESULLE

Eli tällänen erikoispostaus. Mun ratsasuskengän on CRW'n Paddock nimellä varustetut jodphurit. Niissä on teräskärki ja ne on pyöreät päästään. Erittäin mukavat jalassa ja mukavat ratsastaa. Kenkien pinta on nupukki-nahkaa. Oon aika harvoin öljynny/rasvannu noita niille tarkotetulla rasvalla. Aina sillon tällöin että ne näyttää hyvälle. Siinä rasvauksessa on myös se hyvä juttu että ne hylkii vähän vettä.

Mutta siihen "pesemiseen"


Ekana suihkuttelin käsisuihkulla mudat pois kenkien pohjasta ja lopulta koko kengän.

Kuivasin kengät huolellisesti.

Rasvasin kengät nupukki-öljyllä.

Leikkasin vielä lopuksi parit "purkautuneet" langanpätkät irti.

Ja vielä hetken kuivumisen jälkeen :)

Eihän noi ihan uuden näköset oo, kuluneet ja yks pieni reikä/nirhauma nahassa takana. Mutta kattoo nyt koska saan uudet kengät/saappaat. Voin suositella kaikille, mulla on ollu noi melkeen kaks vuotta. Kokoahan noi on 37 ja mulla on 39-40 normaali kengissä. Talvella tuntuu että on ahtaat, kesällä melkeen jopa isot..

Haluutteko useemmin tälläsiä varustejuttuja? Oon miettiny et jos tekisin omat ratsastusvarusteet postauksen, jos on jotain muita ehdotuksia niin ehdottakaa. Ja vaan kaks vastas siihen että enkuks vai suomeks otsikot nii laitan sitte sellasen minkä haluun. (toinen halus enkuks, ja toiselle ihan sama)


//Ida


4 kommenttia:

  1. juu näitä vaan enemmän :) jeejee sain itekkivähäinspistä esitllä mun ridakamoja x)

    VastaaPoista
  2. Tasi kiva postaus ja tee näitä enenmän! Ja noi kengät muuttui ihan totaalisesti hienommiks!! :DD

    VastaaPoista