lauantai 20. huhtikuuta 2013

Passiivinen

..on päivän sana. Montakohan kertaa sain kuulla kuinka passiivinen mun istunta ja kädet on.

No kuten huomaatte oli eilen taas perjantaina tallilla. En saanu kyytiä koska iskä ei ollu suomessa, joten kusasin mun aikatauluyritykset ja missasin metron ja bussin, ekan minuutilla tai parilla ja toisen myös. Olin tallilla viistoista vaille kolme ja menin suoraan talliin. "Vahdin" siinä spirittiä ettei se riehu. Laitoin viel ponille suitset ku tuli vähän kiire. Autoin ratsastajia kyytiin ja kiristelin vöitä. Lähin Julian ja Idan kaa syömää. Myöhemmin Wilma ja Emma tuli. Chillattii vaa, haettiin pojat sisälle ja myöhemmin puhuttiin näiden kaa vaa kaikkee odotellessa alkeiskurssin alkuu. Autoin kentäl ratsastajan selkää ja säädin jalustimet. Mun apuu ei tarvittu joten menin talliin ja harjasin Julian kaa aladinii koska se oli aika törkynen. Kuvasin kans Juliaa ja Wilmaa.

"mä voinkin leikkii tän tunnin lentokonetta!"

Omalla tunnilla menin Aladinilla. Olisin voinu vaihtaa Idan kaa, mutta empä vaihtanu ja sain kärsii siitä. Alkukäyntien jälkeen otettiin jalustimet kaulalle ja alettiin tekemään volttia käynnissä. Volttia pienenneltiin ja suurenneltiin väistön kautta. Aladin oli vähän tahma. Tehtiin samaa ravissa, mulla on vamaan joku ongelma kun en osaa istuu siellä harjotusravissa. Varsinkaan aladinin ravissa kun poni ravast niin selättömästi kun voi.


Alettiin tekemään serpenttiiniä pitkillä sivuilla. Aladin meni ihan kivasti nää ja kuunteli. Tehtiin ensin käynnissä ja sitten ravissa. Onneks sain ottaa jalustimet jalkaan, meno helpottu. Otettiin välikäynnit ja jakauduttiin omille pääty-ympyröille. Tehtiin ravissa ja käynnissä ympyrän pienennyksiä aika paljon. Nosteltiin laukkaakin välillä ja aladin kaahotteli ja mä vaan pompin siellä kamalasti :D Muutaman kerran A vaan pysähty.
Otettiin aina välillä välikäyntejä ja jatkettiin samalla lailla. Saatiin me muutama onnistunut laukannosto, onneks. Lopuks otettiin aika paljon hidasta ravia ja reipasta ravia. Aladin alko kuuntelemaan ihan kivasti jo. Enkä siis tarkota sitä et se menin muodossa tai peräänannossa vaan se jakso kuunnella mitä mä siellä säädin.. Sit vaan loppukäynnit ja poni talliin. Poni pois ja kotiin.THÖ ANALYYSI: Eli nyt kantapäät on pysyny hyvin alhaalla. Eli hyvä minä! Kädet vielä hakee paikkaansa mutta going to better. Katse on myös alkaa olemaan välillä menosuunnassa eikä ponin niskassa kokoajan. Ja se ongelma joka esiinty vaan viimetunnilla (tosin milla ei sanonu siitä) alussa könötin. Herranjumala en halua etttä mun istunta kuolee kokonaan. Voihan olla että se johtu myös siitä että poni on nyt mikä on, enkä osaa ratsastaa sitä ollenkaan. Nii ja se passiivisuus. Mun istunta ja kädet on passiiviset. Lopputunnista alko parantumaa kuitenki suurinosa näistä shaisseista.

Tänään heräsin kaverin kanssa (joll olin mennyt yöksi) yhentoista jälkeen. Oltiin katottu illalla/yöllä twilight epäilys ja madacascar 3. Oli superkivaa. Kiiruhdettiin kampaamoon värjäämään mun hiukset. Samalla äiti meikkas mut kun se välttämättä halus. Loppupäivä oltiin ulkona ja syötiin kevään ekat jätskit!


//Ida

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus :D Sun blogi on just hyvä, tarpeeks pitkii tekstei, laadukkaita kuvii ja ihana ulkoasu <3

  VastaaPoista
 2. Istut aika takana satulassa ja sulle tulee tuoli istunta. Mutta hyvä hyvä :) Kivat värjäykset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mm.. Tiiän nyt tossa satulassa se on just se mun ongelma. Se on varmaan mun pyllylle vähän pieni :D ja kiitos :)

   Poista
 3. ida mäki sain kuulla tota passiivi sanaa useampaan otteeseeen XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D ollaan sit tälläsii passiivisii xd

   Poista
 4. Hyvä postaus, tykkäsin ja noi sun hiukset on just kivan näköset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :D ps. tää tuli monta kertaa :D

   Poista