tiistai 23. huhtikuuta 2013

Best feeling in times!

Eilen olin tallilla. Menin sinne netan kaa ja venailin sitä busseilla ja nautin auringosta! Sitte matkattiin tallille ja perillä oltiin vähän ennen kolmea. Autettiin tuntilaiset selkään ja menin maastoon kävelee vaan mukaan. Tunnilla ei tarvittu taluttajii joten mentii syömää. Itseasias mä pistin nuudelit mikroo. Mentii sit kentän laidalle hetkeks ja Ina tuli. Ratsastajien kyytiin auton jälkeen mentiin talliin ja käväsin kysymässä rästiä. No Oli sit tällepäivälle (maanantaille) ja huomiselle (tiistaille). Otin sit molemmat ja sain kuulla et meen masilla. Vähän sekavat fiilikset tuli.


Kuvaltii siin sit poikii ja mentii syömää. Olin ihan kokonaan unohtanu ne nuudelit! Mut onneks ne oli iha lämpimät vielä ja itseasiassa kivasti kypsyneet. Menin sit alkeistunnille taluttaa ja talutin eetua. Eetu käyttäyty hyvin vielä tallissaki kun laitettiin se ratsastajan kaa pois. Myöhemmin siinä vaihdoin vaatteet ja mökkeilin Inan kaa.


Elikkä tunnilla menin Masilla. Alkukäynnit meni mukavasti, mut päästiin alottamaan hirveen myöhään, empä tiiä miks mutta kuitenkin. Otettiin pari kertaa keskihalkasijaa niin että poni menee suorassa. Välillä masi yritti punkee vasenta lapaa mutta sain sen menemään suoraan. Mentiin kans koko tunti vähän uran sisäpuolella koska sinne reunoille oli kulunu kiva ura.


 Alettiin ravaamaan ja tekemään loivaa kiemurauraa. Masi ei halunnu millään asettua vasemmalle. Lopulta se meni iha jees. Vaihdettiin suuntaa ja meni ihan hyvin. Jokaiseen kulmaan piti tulla hyvin ja asettaa ja muistaa suoristaa ulkoavuilla. Masi toimi melkee täydellisesti, kuunteli ja kaikkee.
Siirryttiin pääty-ympyröille ja olin samalla ympyrällä nellin ja nassen kaa. Pienennettiin ympyrää ja sit vaa suurennettii. Ja sit masi teki sen, se haki ite muotoon ja otti takapään alle. Voitte kuvitella sitä fiilistä?! Ainoo mitä tapahtu et se jäi vähä hitaaks sitte et pikkasen sai näyttää et hop hop, muuten olin ihan super ilonen. (kuvista ei huomaa koska keskittyminen 110%) Otettiin laukkaa ja masi laukkas kivasti ja laukka pyöri hyvin. Ainoo vaa et tila loppu nopeesti ku nelli vähän hidasteli.


Vaihettiin suunta ja toistettiin sama tehtävä, heti suurennuksen jälkeen laukka. Äh, ei mennyt ihan niin hyvin mutta saatiin me se oikee laukka sitten lopulta. Hyvä Masu! Lopuks ravailtiin ympyrällä ja sitte vapaat ohjat. Vaatteiden vaihto ja kotiin. Oli oikeen kiva olla pitkästä aikaa repen tunnilla, kiitos siitä :D
//Ida

2 kommenttia:

  1. hyvä ida! sä osaatki mennä masil toisinku miää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha:D se vaan toimi ihan yberhyvin eile :)

      Poista