sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Youw mama's ass!


Eilen lauantaina Ina tuli meille, eka mentiin ristiin metroasemalla, mutta lopulta päädyttiin meille. Alotettiin heti kattomaan leffaa Zohan - Lupa saksia. Ihan loistava leffa, suosittelen kaikille. Samalla mässättiin tacoja, kokista ja pitsaa. Uh, oli kivaa! Unohduttiin sitte dataamaa pariks tunniks, eikä kyllä tehty mitään järkevää. Vähän kahentoista jälkee kuitenki suunnattii nukkumaan koska aamulle oli kivat suunnitelmat.
Aamulla herättiin jo seittemältä ja puhuttiin siinä niitä näitä. Katottiin kaikkee kivaa vaa puhelimesta ja näin. Syötiin aamupala, datattiin hetki ja mä menin suihkuun. Siinä sitte valmistauduttiin tuleviin koitoksiin ja vähän yli kymmenen kyyti odotti pihassa. Matkattiin kohti Eriksnäsiä ja siellä sitten heivattiin kamat pajalle.

 Lähettiin hakemaan Kerttua ja Akua(Akun blogi) sisälle. Oltiin saatu ohjeeks ottaa molemmat sisälle ettei aku jää yksin. Ina otti Kepan ja mä Akun. Aku ihmetteli mun iskää joka lähti hiihtämään sinne jäälle. Ina alko st harjailemaan Kerttua ja otti kaviot. Alettiin yhess tekemään sille verkkolettiä. Siit tuli aika komee neiti ;) Laitettiin loimi pääll takas ja suitset päähän -> kentälle.

!mä haluun kirjottaa, mun päikky!"


Meijän upee verkkolettiaku söpöili:3

 Käppäiltiin kentällä ja kuvattiin. Ina ja Kepa on kyl sulonen pari. Mäki sain kävellä sen kaa vähäsen. Kertusta on tullu paljon kivempi eikä se oo heti tappamas, erityisesti mua.. mut kyllä sen kertuks tunnistaa, ei vaikka kuinka epämurhanhimonen se oliskaan (not gonna happen)


"Oon aika upee eiksvaa?!" 
"nami tää hanska"upeet♥

Kävelyitten jälkee mentiin pajalle, laitettiin poni tarhavalmiiks ja riisyttiin verkkoletti. Heitettiin sitte Kerttu ja Aku tarhaan takas. Haettiin kamat ja heitettiin Ina viikkkiin ja mä kotiin.
pakollinen turpapusu kuva :DMitäs tykkäsitte tälläsestä superkuvallisesta postauksesta? Liikaa kuvia vai sopivasti? Nyt ku kevät parhaillaan tulee *kop kop* upeiden säitten myötä niin alkaa se kameran ulkoilemaan enemmän :) Palaillaan asiaan tiistaina kun kirjoittelen postausta maanantain talleilusta :) Niin ja vielä se että tällä hetkellä youtubeen latautuu kuuden minuutin edestä mun, inan ja kepan (myös akun) seikkailuja tästä päivästä. Lisään sen tähän heti kun se on ladannu, toivottavasti tää netti lopettaa temppuilemisen.


//Ida

8 kommenttia:

 1. Akutui ♥ eiks se ookki vallottava poni? ;) ja tosi paljon hyvii kuvii Kepast ja Inast (ja Akusta ♥) ja tällaset postaukset joissa on paljon kuvii on just tosi kivoja :) enemmän tällasii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, itseasias tosi vallottava :D sellanen nalle.. Okei ja kiitos :D

   Poista
 2. Just hieno postaus ja ihanat mun ilmeet kyl :D tajusin vast et tos yhes kuvas k hirnuu ku se oli tollai hassu :D

  VastaaPoista
 3. Nää tällaset o just kivoi. Koskaa ei voi olla liikaa kuvii!!

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus ja hyviä kuvia ;) Ei oo pakko kertoo, mutta mikä talli tää on missä Spirit asuu ja missä käyt? Jos voit/haluut kertoo mikä tän tallin nimi on, niin voisitko kertoo nettisivujen osotteen myös? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) ja se on viikin ponitalli eli : http://www.karlvik.fi/viikin-ponikoulu/

   Poista