lauantai 9. maaliskuuta 2013

We are a secret

Eilen sitten koulusta menin kotiin, pakkasin kamat ja lähin tallille bussilla + metrolla. Tulin tallille joskus 17.15 ja käväsin heti kattomas listat. Masi - Ida. Ajattelin et se on menoa sitte! Menin mökkii ja söin. En tainnu tehä kummosia, kävin kattomas vaa et onks masi tunnilla ja jatkaaks se. Kävin sitte säikäyttämässä tyypit, hehe. Vaihoin vaatteet ja kaikkee sellasta. Meninki joskus puol seittemä kuvaa Wilmaa joka meni aladinil. Ja se meni tosi kivasti.

Sitte mun oma tunti alko ja kun kaikki oli valmiita tehtii parit pysähdykset. Masi pysähty kivasti ja kans lähti kivasti eteenpäin. Alettiin ravailemaan ja tekemään pääty-ympyröitä. Alussa Masi vähän yritti kaahotella, sitte se tajus ettei se saa ja ravaili tosi kivasti, välillä jopa vähän liian laiskasti eteenpäin. Tultiin puomeja (6 kpl)
pitkällä sivulla. Masi meni ne ihan hyvin ja tosi rauhallisesti, tultiin niitä molempiin suuntiin. Mentiin ympyrälle jossa päätettiin järjestys ja olin ite vika. Otettiin puomit laukassa, menin ite aika varovasti, ja annoin ponin laukata jos se halus. Mentiin sitte pari kertaa laukassa. Masi meni aika kivasti. Välillä yritti kaahottaa, mut ei hirveesti loppujen lopuks.haha :D kyllähän se komea duckface poninkin selässä vääntyy!?


Nostettiin 2/3 esteestä pystyks ja hypättiin sitä. Menin ravissa pari kertaa ja sit uskalsin laukkaa masil enemmänki. Ja poni hyppäs unelmasti! Masin laukka on vielä aika reipasta, eikä sitä voi kamalasti ns. säätää.  Silti sain sen heti kiinni esteen jälkee. Lopulta sitte laitettiin viimenenki este pystyks ja mentiin sitä sitte. Poni ei  kieltäny kertaakaa ja hyppäs sikahyvin, tiputti muutamankerran vaa.


Sitte oliki loppukäynnit ja ponit tallii. Laitoin Masin pois ja harjasin läpi + otin kaviot. Menin sit mökkii, tai siis sen taakse ja säikäytin ihmiset. Kyllähän niistä ääntä lähti :D Hetken pääst säikäytin kans venlan kaa ne uudestaan. Oli hauskaa, vai ei tosin niillä, ku oon päässy jo onneks siitä vaiheesta et mielikuvitus on LIIAN vilkas.. Lähin sit kotiin samaa matkaa saaran ja nellin kaa.

Tänää menin hakee L'llän kaa iskältä messuliput et pääsen sinne (mennään netan, siirin ja saanan kaa sinne) Ja sieltä sit itikseen C luo ja käytiin kiertää kauppoja (4e taskussa) löysin pari uutta koululaukku ehdokasta, en kyl kattonu hintaa. Ja muita kivoja juttuja, cubuksesta, ginasta, seppälästä, new yorkerista, spiritstoresta ja sillai. Ehkä mä viel meen sinne ja ostan jotai. Mutta sainhan mä jotain itekki, Nimittäin ostin seppälästä 3.15€ maksaneen vedenkestävän liquid eyelinerin. Vihdoin sain aikaseks ostaa sen, sit vielä opettelis käyttää sitä. Oon käyttäny aikasemmi vaa kajaalikynää ja nelli pisti mulle kerran geelillä. Oon aika huono tälläst tarkkuutta vaativis tehtävis. Myöhemmi vaa kuunneltii biisei ja oltii ulkona.


Huomenna (sunnuntaina) onkin ohjelmassa Horse fair, että jos näkyy punahiuksista tylleröä parin blondin kanssa niin, sehän minä olen.. niin ja kamera kädessä tottakai :D

//Ida

4 kommenttia:

  1. KIVA TOI VIKAKUVAOHJELMAOPERAATORI XD

    VastaaPoista
  2. Mä olin horse fairis tänään ja siel oli iha super kivaa! <3 :D kenenkaa meet sinne? :)

    VastaaPoista