tiistai 19. maaliskuuta 2013

a crocodile ate my sock

Hyvää Minna Canthin päivää teille kaikille siellä! 

Olin eilen taas tallilla ja suuntasin sinne koulun jälkeen. Olin jo kymmentä vaille kolme mökissä jonne heitin kamat. Tallissa autoin laittaa sunnyy kuntoon ja spiritille hupun. Maneesissa autoin ja menin mukaan käppäilemään maastoon. Käytiin tallissa ja mentiin syömään Inan kaa. Jätin nuudelit mikroon lämpenemään siks aikaa et meen auttaa Spiritin ratsastajan selkää. Käytiin kans hakemassa pojat tarhasta, taino Ina ja Nelli haki.

Mentiin takas mökkiin ja siellä odottiki mukava yllätys, mun nuudelivedet oli lattialla.. Ne oli ilmeisesti kiehunu siel. Siivosin sitte mehut ja aloin syömää. Kello oliki viis jo ja han maneesista spiritin ku sain laittaa sen pois. Nelli oli ihana ja otti meistä vähän kuvii ;)Vihdoinki ku olin saanu Spiritin laitettuu pois nii oltiin tallissa jonku aikaa kunnes mentiin Nellin kaa mökkii lämmittelee. Mentiin myöhemmi talliin ja lakastiin siellä ja laitettiin riimunnarut pakettiin. Pesin kans spiritin satulan. Koht kello oliki jo kaheksan ja piti lähtee.
Tänää koulus oli vaa espanjaa, fysiikkaa, matikkaa ja bilsaa. Ja kaikkien kouluunpäässeiden nimet luki oves. Onnee kaikille jotka pääs minne haki! Olihan meillä ihan jees päivä taas ;D Huomenna olis taas hoitajakerho, et jos saan sinne jonku mun kaa nii meen. Torstaina ei kummosia ja perjantaina ridaus. Ja viikonlopulle voi olla et on jotain pientäkivaa. Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin.

//Ida


2 kommenttia:

  1. miten teet tommosen liikkuvan kuvan ?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tein vaa animaation ;D voin linkkaa sulle sellasen ns.ohjevideon mil itekki opin tekee :)

      Poista