lauantai 23. maaliskuuta 2013

Blow the roof

Mitäs tähän oikeen sanois jotain uutta ja erillasta, tai sitten ei. Eilenhän oli perjantai, koulussa ei kummosempia.. paitsi että lauloin parin muun tyypin kanssa musan tunnilla. Stte vihdoin espanjantunnin jälkeen päästiin kotiin ja hain kamat ja ryntäsin iskän kyydillä tallille. Venla sano et mulle olis listassa Hanna.. Kävin sit vielä tarkistamassa ja niinhän siinä oli hanna. Menin mökkii syömää ja jutusteltiin siellä kaikkee. Menin tallii hetkeks ku ootin et ne lähtee ja menin mökkii vaihtaa vaatteet. Lähin joskus 20 yli kuus kuvaamaan Wilmaa Alman kaa. Vetäsin kypärän päähän ja hanskat kätee. Nousin sit kyytii ja säädettiin jalkkarit sopiviks. Meit oli tunnil 7 ja vaan kolme meni satulal ja ite olin yks niistä. En oo menny Hannal ku joskus yli vuos sitte.

Tällänen oli meno 7.3.12
eilen 22.3.13
Alussa jakauduttiin kahteen päätyyn (ei siis ympyrälle) ja mentiin syvälle kulmiin. Lisättiin siihen jokaiseen kulmaan voltti. Tehtiin samaa tehtävää mut vaan ravis, ja suoralle lisättiin vähän ravia. Hanna meni kivasti. Ainoostaan se ei meinannu ragoida hirveesti pohkeisiin et eteenpäin, muuten se asettu kivasti ja näin.


Vaihdettiin päätyjä ja suuntaa, jatkettiin samaa tehtävää ravissa. Lopulta lisättiin ristikkäisiin kulmiin voltin jälkeen laukkaa. Ja mitäs sanois oikeen siitä laukasta, ei aluks meinannu nousta ja sitte taas Hanna ei tahtonu ylläpitää laukkaa ja mun jalat seikkaili ties missä. Lopulta saatiin ihan teräviä nostoja ja laukkaa muutenki ihan hyvin. 

Kantapää..


Tässäkin tää kantapää..

 Ja vaihdettiin suuntaa, muttei päätyjä. Samaa tehtävää laukan kanssa. Hanna meni jo vähän paremmin, välillä taas ei tahtonut nostaa laukkaa. Niin ja ne mun kantapäät, ei millään pysyny alhaalla mut paremmin kun oikeessa kierroksessa.
Välikäyntien jälkeen otettin väistöjä.. Voisin sanoo et joo Hanna oli täydellinen ja väisti peräpäätä sisälle tosi kivasti. Ei näin, Hanna ei kuunnellu ulkopohjetta ja me pyyhittiin maneesin laitoja. Jee, hyvin melkeen riemusta ku kerta toisensa jälkee poni vaa vie seinälle ja seinälle. Ehkä mä en enään vaan osaa. Teki mieli alkaa vaan itkemään ku ärsytti niin paljon.. Sainhan mä muutamat ihan hyvätkin siedettävät väistöt. 

Seinät tuli ainaki puhtaiks!Alotettiin sitte väistöjen jälkee tunnin päätehtävä eli sulkutaivutukset. Eka puolet pitkästä sivusta väistöä ja voltti, sitte sulkua. Hanna meni ihan ok'sti sulut. Vaihdettiin tehtävä avotaivutuksiin, eka puolet sivusta käyntiavoa ja puolet raviavoa. Hanna meni avot superisti!
Otettiin laukkaa, pitkänsivun alussa voltti ja siitä laukkaa koko pitkäsivu. Jos sai laukkaamaan hyvin asetusta vähän sisälle. Hanna nosta laukan aika hyvin, muttei aina jaksanu laukata tarpeeks pitkälle. Saatiinhan me muutamat superhyvät laukatkin. Ja sama toiseenkin suuntaan. Ravailtiin vielä loppuravit ja käynnit, kaartoon ja alas selästä. Hanna jatkokin seuraavalle tunnille eli ei tarvinnu laittaa pois.


Laukkapiruetit, piffit ja paffit, onnistuu!


Olin hetken tallissa ja menin äkkii pakkaamaan kamat mökkii ja lähin kotiin.

Tänään onkin earth hour, ja vielä lisäks eräs nimeltämainitsematon Ina tulee meille ja huomenna mennään kattomaan Kerttua. ;D Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, taas vaihteeksi.

4 kommenttia:

 1. Hyvä postaus ja kivasti oli kuvia! :D Kyselisin sellasta asiaa, että miten oot saanu varjot otsikkoon ja näihin muihin kohtiin? Olisin tosi kiitollinen jos viitsisit kertoa/avittaa jotenkin (muuten kuin sanomalla google auttaa :D) ja mainitsisin blogissa jnejne. Jos et kuitenkaan haluu tässä kertoo niin, mun sähköpostiinkin saa laittaa: R_uttu@hotmail.com! Ja kiitos nyt edes parista menetetystä minuutista mun vuokseni, vaikka et ohjeita pistäiskään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.kuopassa.com/weblog/2009/12/19/tekstin-varjostus-csslla

   Tosta linkistä löysin itekki ohjeet :)

   Poista
 2. täähän oli kiva postaus :) muaki kyl ärsytti mun tunnin jälkeen niin paljon et olisin halunnu hyppää roskikaeeb xd

  VastaaPoista