tiistai 12. maaliskuuta 2013

I'm gonna hunt some unicorns


Eilen tulin tallille justiinsa kolmelta ja heitettiin netan kaa kamat mökkiin. Tulin sitte talliin ja kävin viemässä spiritin pakkiin sen uuden harjan. Mentiin maneesiin ja auteltiin siellä. Mentiin maastoon mukaan kävelee, ja saaraki tuli. Puhuttiin kaikkee turhaa ja sellasta. Ku tultiin takas maneesilta menin laittaa Spirittiä kuntoon. Ponillahan oli justiinsa viimeviikolla loppunu saikku. Ensin keskusteltiin siitä että kääntyykö poni vai eikö käänny, no käänty lopulta. Voittajafiilis! S käyttäyty tosi hyvin ja ihmetteli uutta harjaa, hupsu poni. Laitoin ponille satulan ku ridaaja tuli ja se sai laittaa suitset päähän. Maneesissa taas autoin ja menin mukaan maastoon käppäilemään.


Myöhemmin syötiin ja kuvailtiin kaikkee mielenkiintosta ja ei niin mielenkiintosta. Ina ja Wilmaki oli tullu tallille ja siinä sitte pidettiin omakivaa. Myöhemmin illalla viel Ina siisti spiritin harjaa + häntää ja mä olin siinä seuramiehenä. Seiskan jälkeen lähin inan, saaran ja teklan kaa samaa matkaa.
Tänään oli tavallisesti koulua, näinkin vanhan luokkalaisen koulun jälkeen ja pölötettiin hetki, kunnes molemmat oli ihan jäässä. Iltapäivällä vaan söin, tein läksyjä ja harjottelin matikan kokeeseen, niin ja otin jtn kuvia. Huomenna meen taas tallille, mut vaan hoitajakerhon ajaks.


mitäpä tän sanomaan? (jee, alkaa toi eyelinerin käyttö onnistumaan jotenki, jos vielä onnistuis saamaan sen ihan säädylliseks)//Ida


4 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Ja oot muuten TOSI kaunis (:
    Jos kiinnostaa niin: http://horsesslove.blogspot.fi/ :D

    VastaaPoista
  2. Oot nätti! Liity mun blogin lukijaks? (hevosfaninelamaa.blogspot.com)
    Jos haluut muuten viel tietää jotain sun ens kesän leirist, ni voin yrittää vastailla ;)

    VastaaPoista