tiistai 26. maaliskuuta 2013

So you think this is egghunt?

Hellou! Eilen koulun jälkeen kävelin tallille kolmen kassin kanssa, laukun, tallikamojen (sis. kamera + ruoka) ja liikkakamojen. Perille pääsin ja vein tavarat mökkiin, vaihdoin kengät ja menin talliin odottamaan että eka tunti alkaa. Maneesissa autoin Spiritin kanssa. Tunti kävi maastossa kävelemässä ja menin mukaa kävelemään Spiritin vieressä. Ravattiin yks pätkä ja melkeen kompastuin mun kenkiin. Onneks kukaan ei säikähtänyt. Jäin maneesiin hetkeks istuskelemaan ja autoin sitten laukoissa. Spirit ei jatkanut joten autoin sen pois laitossa ja samalla putsasin kupit.


Menin mökkiin syömään, samalla kirjottelin päikkyyn perjantaista ja sitten Netta tulikin ihanan salaattinsa kanssa ilahduttamaan mua ;D Söin siinä sitten ja myöhemmin menin kuvailemaan kaikke *krohöm* järkevää.  Illemmalla oltiin koko hoitajaporukan kanssa maneesissa näyttämässä että kyllä meitä on, ihan muutama ainakin. Eihän meitä kaikkia tarvittu joten mentiin talliin.

Jos joku kysyy onko viikissä uittopaikkaa niin on! tai ainakin kahluupaikka ;D

 Myöhemmin otin Ramonan käytävälle ja harjailin vähän Netan kanssa Waltteria. Menin maneesiin ja sainkin siinä matkaani Javen. Pois mun ei tarvinnut ponia laittaa, koska sen ihana hoitaja teki sen mun puolesta. Kuvailin siinä kaikkea ja mietin mitä kaikkea matskua tarviinkaan äikän kevään tietokirja projektiin. Ehdin siinä ennen lähtöä pyyhkästä Spiritin suitset ja pakkasin kamat mökissä ja lähdin.
Tänään koulussa oli munajahti. Kouluun oli piilotettu n. 300 munaa ja arvatkaas vaan löysinkö mä yhtään.. Enpä löytänyt. Paras munahan oli Juliuksen muna joka oli piilotettu pöytäfudiksen jalkaan. Ja rölli munasta sai 3 pistettä ja minimunasta 1 pisteen. Korkein pistemäärä tais olla 35 pistettä. Munamestari oli kyllä voittonsa ansainnu.

//Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti