sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

if you fall, don't forget to get up

Keskiviikkona olin normisti koulussa ja sen jälkeen käytiin M'n kans metroseikkailulla, missattiin 3 mellunmäen metroo. Kävin kotona syömäs ja lähin sit tallille netan kaa sellasee kolme kertasee hoitajakerhoo. Käsiteltii vaa jtn tuttuja juttuja yms. Lähettiin sit himaa ja taisin dataa loppuillan.

Torstaina oli taas yks tavalline päivä, ainaki koulussa. Menin sitte kampaamoon ja äiti värjäs hiukset. Ja niist piti tulla ruskeet, tulos oli liila ja liukuvärjätyt blondit latvat. Kokeiltii uudestaa ja sitte mulle tuli "seepraraidat" poikittain hiuksii, lähettii kotii ja äiti viel blondas ne raidat pois. Onhan nää nytte vähän liila/musta/punaset/blondit, mut ihan jees.


Perjantaina ihan normisti koulus ja sitte raahasin itteni tallille. Tallil söin ja listas luki et Ida - Masi. Kuvasin wilmaa sen tunnilla ku ei tarvinnu laittaa ponii kuntoo. Vaihettiin sit nellin kaa eli menin Allulla. Alussa poni oli kamala pohkeelle, otin sit raipan ja homma helpottu. Alettiin menee esteitä.

1. Mentiin verkkaesteenä tommone yks este parikertaa.


2. Tultiin suoraa laukassa.
Allu meni molemmat ihan hyvin ja laukkas ihan ok'sti. Se hyppäs kivasti, olin joissain hypyis jäljessä mut eise mitää.

3. Tultiin tollasta "kiemuraa" Oikeesti esteitten väli oli pienenmpi ja kurvi tiukempi.  Sekin tultiin muutamaan kertaan. Allu käänty aika hyvin.


4. Tultiin ns. rataa. Eka liila laukassa, vaaleen pun. ravissa, sininen laukassa. Allu meni hyvin ja selvittiin ihan jees tästäki.
5. Viimenen vapaaehtonen tehtävä oli toi suora mut korotetuilla esteillä. Eka oli ristikko ja toka joku 50cm (kai?) pysty. Allu meni hienosti yli heti ekalla kerralla.


Lopuksi otettiin ihan perus loppuverkat ja ravailtiin muutama kierros. Sitte vapaat ohjat ja kaartoon. Vein ponin talliin ja vaihettiin spiritin ridaajan kaa niin et laitoin Ässän pois. Poni oli taas niin ihanalla tuulella.<3


Lauantaina lähin netan kaa laskettelee messilään. Laskekteltiin se 6h josta joku tunti meni ruuan odottamisee + syömiseen. Laskut meni hyvin ja yhessävaiheessa hoilattiin ties mitä. Sitte tokavikalla laskulla mentiin varmaa miljoonannen kerran sellasesta freeparkista jossa on kaks ns.hyppyrii. en jarruttanu ekalle tarpeeks ja lensin.. Kovaa ja korkeelta. Laskeuduin kai alas ihan hyvin mut senjälkee olinki maassa. Lonkka otti vähän osumaa, muttei pahasti.


Sunnuntai oli löhöpäivä, katoin simpsoneita, asunto 23 ja tyhjätaskut :) Siivoilin kans vähän, ja L ja M tuli käymää kyläs. Myöhemmin iskä heitti mut kotiin.


//Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti