tiistai 5. maaliskuuta 2013

i want you to stay

Nyt tulee iso postaus perjantaista maanantaihin.

Perjantai

Olin normisti koulussa ja suuntasin heti kotona käytyä tallille. Sen kummempia en tehny ku söin ja kuvasin wilmaa. Omalle tunnille olin saanu waltterin. Laitoin jalustimet ja alotettiin verkkaamaan. Aluksi otettiin muutamat pysähdykset ja sitte alettiin ravailemaan ja vähän taivuttelemaan poneja. Waltteri liikku yllättävän kivasti heti. Alettiin tekemään pareissa tehtäviä pääty-ympyrällä, ensin puomeilla, sitte pienillä ristikoilla. Waltteri ei oo ikinä laukannu munkaa noin hyvin, laukka pyöri hyvin ja poni oli ehkä jopa vähän liian innokas.

Laukassa ristikot meni hyvin, pari kertaa suhautettiin laukassa ohi koska en ollu tarpeeks nopea kääntämään. Sitten kun mä tajusin millon pitää kääntää poni toimi unelmasti. Osa hypyistä oli jänisloikkia mut eihän se haittaa. Sitte vaa loppuravit ja käynnit. Poni jatko nii ei tarvinnu laittaa pois.

Lauantai

Lauantaina heräilin yheltätoista koska kaveri soitti ja sano että olisivat toisen kaverin kaa tulossa iskälle. Siinä pikasesti söin ja puin vaatteet päälle. Oli kyllä kiva vaihtaa kuulumisia niitten kaa ♥ Käytiin n. tunnin ostosreissulla iskän kaa ostamaa laskettelutakki ja housut.Myöhemmin menin vielä kavereitten kaa hengaamaan.
Laskettelutakki ja ne housut oli tavalliset mustat.
Sunnuntai

Heräsin aikasin ja laitoin itteni valmiiks. Ennen yheksää lähettiin iskän, netan iskän ja netan kaa laskettelemaan messilään :) Illemmalla kaverit tuli taas käymään ja myöhemmin iskä heitti mut kotiin.


Maanantai

Maanantaina olin koulussa ihan normaalisti, ja sieltä raahauduin tallille netan kaa. Söin vähän heti alussa ja sitte mentiin maneesiin. Ina ja Laura oli siel. Lähettiin Inan kaa syömää ja hetken päästä netta liitty joukkoon. Kummosia en sitte enää tehny ja lähinki kotiin jo kuudelta.

Däämn, so cute♥

juu, tossa on tikka :O


//Ida

3 kommenttia:

  1. oon laittanu sulle sähköpostiin jo alkuviikosta banneritilauksen, mutten ole saanut vastausta :/

    VastaaPoista