lauantai 24. tammikuuta 2015

Syksyn tunteja osa 4

Meidän koko estekausi pienessä postauksessa. Ratsuksi osui mukava pikkuruuna.
28.10 Pääsin estekauden toiselle tunnille, 21. päivä olin kotona sairaana. Ratsuksi sain Nassen joka ei haitannut ollenkaan. Alkuverkattiin ympyröillä ja pitkillä sivuilla kosketettiin raipalla pohkeen taakse ja piti pitää oma tasapaino vaikka poni lähtinkin. Nasse oli hypyissä tosi kiva, muutamat hutiloidut lähestymiset tuli, ihan vain kuskin syystä. Kerran nasse kielsi jumppiksen toiselle kun en ollu tarpeeksi hereillä. 

11.11 Pääsin jälleen tunnille, viikon tauko johtui Espanjan reissusta. Jälleen ratsuna oli nasse. Tunnilla mentiin jumppista ja kaarevaa linjaa. Osa hypyistä oli taas jotain ihan omaa luokkaa, kuitenkin muutama hyväkin hyppy ilman mitään erikoista ratkaisua eksyi joukkoon. 

18.11 Hypättiin jälleen kaarevalla linjalla ja jälleen pienimuotoista rataa. Rataan mahtui myös okseri jonka nasse hyppäs tosi hienosti vaikka videolla se ei näy. Tämä taisi olla paras kaikista tunneista, ja oltiin yhteisymmärryksessä poniinin kanssa.

25.11 Viimeinen estetunti. Musta tuntui että koko tunti pissi pahasti jo alusta lähtien. Olin vähän vetelä ja ratsastin kehnosti alusta asti, osittain syytän jalustimia ja osittain flunssaa joka oli vaivannut jo kauemman aikaa. Aloitettiin puomeilla ja nostettiin niitä lopulta. Aluksi pysyin hypyissä mukana, mutta tunnin edetessä ponilta löytyi ihan outoja ratkaisuja ponnistuspaikoista ja oman hitauden takia en ehtinyt hyppyyn mukaan. Muutama hyväkin hyppy tuli joukkoon. Lopuksi tultiin rata ja toisiksiviimeisen esteen jälkeen meinasin vain tippua, oma tasapaino horjahti sen verran. Päästiin kuitenkin yli viimeisetäkin esteestä, poni teki kuitenkin semmoisen roiskautuksen että jäin vähän suuhun kiinni. Ei ehkä paras tapa lopettaa estekautta, mutta keväällä jatketaan sitten uudestaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti