lauantai 23. helmikuuta 2013

This is like a flashback

Tänään (perjantaina) oli jokseenki mukava päivä. Aamulla en tehny ku muutaman bannun ja puhuin chatis.. ja yritin vääntää jotain kakkelia :D Joskus kahen jälkee aloin valmistautuu tallille ja kolmelt isi tuli hakee. Tallil heitin sit kamat vaa mökkii ja jäin sinne hetkeks juttelee Idan kaa :D Mentii kattoo tilanne tallii ja sit Wilma varasti mut takasi mökkii. Myöhemmin menin maneesii ja autoin ridaajii ja menin maastoo taluttaa/kävelee unin vieres.

Olin just menossa emman kaa syömää, mut käytiin eka tallis kattoo listat.. Ida - Aladin. Voi persus!?!!! Oli ensimmäinen ajatus joka tuli mieleen. Viimeks se oli muuten kiva, paitsi laukoissa et niitä odottaessa. Junnattiin vaan tallissa Wilman ja Emman kaa. Höpöteltiin kaikkee hienoo. Päästiin vihdoin syömää ja syötiin ruuat ja pelattiin vaa puhelimil. Kello oliki jo melkeen kuus ja mentii tallii ja kuvasin joku 20 min Wilman tuntii ja menin sit vaihtaa kamat, kävin vessassa ja menin takasi kuvaamaa. Wilma meni hianosti allul. 

Aladin meni heti alkukäynnit reippaasti ja puri kuolaimeen oikeelta puolelta.. Otettiin sitte ohjat käteen ja mentiin kaikki kuus isolle keskiympyrälle. Siinä asetettiin vuorotellen sisälle ja ulos. Ulos asetettiin nii pienennettiin ympyrää ja sisälle kun asetettiin nii isonnettiin ympyrää. Välillä mentiin vähän reippaampaa ravia ja välillä melkein käyntiä. Aladin puri edelleen oikeelta aika kivasti kii. Vaihettiin suuntaa ja oikee on ainaki aladinille, niinku mullekki ehkä vähän vaikeempi suunta niin molemmat vähän säädettiin jtn.

Siirryttiin sellaselle "neliölle" jonka puomipäihin tehtiin etuosakäännökset. Aluks meni ihan ok'sti ja välillä paremmin. Yhessä vaiheessa poni kisko päätänsä jatkuvasti alas (teki sitä melkeen koko tunnin) nii mua alko loppujenlopuks ärsyttää se ihan sikana ja samalla poniki ärsyynty eikä olis jaksanu tehä tehtävää. Alettiin tekemään joka kulmassa etuosakäännös. Isonnettiin "neliötä" enemmän suorakulmioks. Otettiin välikäynnitkin jossain vaiheessa. Tehtiin vastakkaisissa kulmissa etuosakäännökset ja siitä nostettiin vasta laukka. Aladin nosti laukat hienosti ja kans anto kiinni yllättävän nopeesti.

Sitte otettiin ne etuosakäännokset pois ja nostettiin vaan vastalaukkaa. Aladin oli vihdoin alkanu irrottaa otettaan oikeelta, jeesh! Sitte oliki jo loppuravailut ja otettiin melkein keskiravia ja melkein käyntiä, suunnan vaihto ja samat. Loppukäynnit ja alas, poni boxiin ja kamat sattariin. Heivasin omatki kamat mökkiin ja menin kuvaamaan Wilmaa ja Unia. Wilma yritti opettaa sille huuli temppua mut ei ihan onnistunu :)

Menin toivomaan vielä millalta enstunnille Hannaa tai Allua, koska me hypätään. Olisin muute toivonu Spirdeä mutta se on saikulla vielä sillon :( Sit menin pakkaamaan kamat ja saatiin kyyti kotiin netalta.

Tänää (lauantaina) heräilin kymmenen jälkeen ja pelasin vähän Teedeetä, se on ihan hirveen koukuttava peli :O Laitoin itteni valmiiks ja lähin kauppaan äitin kaa. Käytiin ostaa naamajuttuja eli neutrogenan puhditusvettä, rasvaa ja jtn puhdistusvoidetta/etc. Sit kävästiin UFFissa, ja löysin ihanat ja uudenveroset onlyn farkut. Vaan 11e. Ja oli siellä yks ihana neulekki 9e mut se oli punane nii jäi sinne. Käytiin kaupassa ja ostoskassi meni rikki puoliks, muöhemmi molemmat sangat irtos. Mä myös jaoin perunoita ympäriinsä :D Nytte en oo tehny mitään ihmeellistä, paitsi et katoin Walking deadin uusimman jakson.. tässä alan tekee yntä bannerii yhteen kisaan ja läksyjäki vois suorittaa.


//Ida

2 kommenttia:

  1. sä menit just hianosti aladinil ;;;)) ja minkäköhä laisii esteit me hypitää :o

    VastaaPoista