keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Do you remember..?

Jotenki musta tuntuu ettei mulla oo mitään kerrottavaa teille, mut halusin ihan kirjottaa jotain kivaa, mut ei oo kirjotettavaa :D Muttasiis olin maanantaina tallilla enkä oikeestaan tehny mitää. Menin tallille yksin ku netta ei tullukkaa ja päästin kaks bussii ohi ja vast sit sain tietää ettei se tukkaa ;( No kävelin sit tallille ja heivasin kamat mökkii ja menin tallii. Ina oli siel! Menin sit maneesii ja autoin spiritin ja sunnyn kaa. Menin syömää mökkii inan kaa :D Koht venla ja saara tuli.
ovi meidän suureen ja kylmään mökkiin ;D

Mentii tallii sit käymää ja pesin spiritin kupit. Saatii puhuttuu repen kaa meijän tunnist venlan kaa ja voi olla et jos kaikille sopii nii se onnistuu! jejeee! En tainnu kummempia säätää ja mentii mökkii pois edestä. Myöhemmin menin pesee spirden suitset ja niist tuli puhtaat :) En tainnu tehä kummosia, Ina yritti säikäyttää mut :D ei onnistunu ja sit pidin seuraa lauralle janäi. Koht kaikki oli lähteny (melkee) ja minä, saara, tekla ja laura vaa puhuttii kaikkee. Koht kello oliki yheksä ja lähettii himaa.


Eilen olin ihan normisti koulussa eikä tehty mitää ihmeellistä.. Kotona datasin ja innostuin kuvaa taas vesipisaroita.. Viel joskus saan sellasii hienoi mut en ainakaa nyt saanu mitää kummosii.

Tänää sit eka kaks tuntii teknistä.. Minä + kaks muuta tyttöö loput onki poikii ja voin sanoo et siel on nii hauskaa koska kukaa ei oo hirveen terve :D Sit käytii syömäs ja lähettii matikkalaitoikselle jossa tehtiin sellanen joku hieno paperi juttu mihin piti saada mahd paljon herneitä, oli lähel ettei voitettu, mut that's okay :) Sit sie käytiin kahviös ja ostin munkin + pepsin. Sit kotiin ja metros oli yksin koko vaunus hetken ja se oli aika creepyy, koska se oli vanha metro ja se nitis ja natis :D pelkäsin et se jää jumii jonnekki..

Nyt vaa oon datannu ja alan varmaa tekee läksyi ettei lomal tarvii tehä mitää.

Niin ja vielä, onks jollain muullaki ikävä ihanii aikoi? Muistelin tossa ala-astetta ja tuli erityisesti kutoselle yber ikävä </3 Ää, olis kiva palata takas sinne ja erityisesti venäjän reissulle, jos ei ollu siel ei tiedä kuinka kivaa siel oli, ja nyt tekisin paljon enemmä + ostasin enemmän kaikkee enkä jättäis hirveesti rahaa jälkeeni :D

//Ida

ps. teitä on jo 40!♥

3 kommenttia:

 1. Miks muuten Spiritillä on korvahuppu? Oon tässä hetken mietiskellyt :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spiritillä on korvahuppu koska se oli aikasemmin aika säikky kaikille äänille,ja se auttaa siinä ettei ne olis nii kovia sen herkille korville ;D mutta nyt se on rauhoittunu jo sen verran ettei se enää välttämättä tarttis sitä. :)

   Poista
  2. Okkeei! Niin mä vähän mietinkin, että pelkääkö se jtn ääniä ;)

   Poista