lauantai 9. helmikuuta 2013

Soon ill be free

Haihai! Pääsin eilen koulusta 15.45 jeejee, olin kotona joskus kaskyt yli neljä.. ja kyyti tuli 20 vaille viis. Olin viidelt tallilla ja heitin kamat suoraa hoitajien huoneesee, hirmupieni paikka se kyllä oli :O Söin sit ja menin tallii joskus kuuden jälkee. Autoin nellii vähä laittaa hemppaa ja pidin sille seuraa. Harjasin Hemulin harjaa ja laitoin toisen puolen suojat. Menin sit maneesii ja puhuttiin millalle vähän tuntien muutoksista/tai jotain. Sit menin Waltterin luo ja nousin selkää. Ei tarvinnu hirveesti säätää jalustimii ja lähin käppäilee.

Aluks kävelyitten jälkee kerättii ohjat ja tehtiin sellast tehtävää et pitkält sivulta käynnissä keskihalkasijalle ja siinä pysähdys, ja peruutetaan pari askelta. Eka Waltteri ei tajunnu peruuttamisen ideaa ja taisin itekki olla vähän hakoteillä nii eihän montaa saatu. Sit ope tuli ja näytti et miten sen vois saada peruuttamaan ja sehän perutti, mut vähän arasti. Sen jälkee peruutettiin eka vähän nihkeesti, sit molemmat tajus homman jujun ja hommahan pyöri yberhyvin. Olin ylpee ponist!

Kaunis ponski ;)


Alettiin ravaamaa ja tehtiin samaa tehtävää mut vaan ravissa, jeejee, W toimi hyvin ja peruutteli tosi kivasti. Sit taidettiin ottaa pikaset välikäynnit. Sit mentiin vaa ovelta tötsälle, väistöö ja ravissa koko tehtävä. Vaihettiin sit suuntaa ja sama tehtävä mut vaan laukannosto heti väistön jälkee. Waltteri oli joissain nostoissa tervävä ja joissain se taas jurnutti vaan ravia, sit muistuttu sitä vähän raipalla ni johan ens kerralla laukkas hienosti mistä piti, jee! Suunnan vaihto ja samaa tehtävää. Sit oliki jo loppukäyntien vuoro ja alas.

menispä se enemmän tollee :)
Vein poynin tallii, kamat pois, harjasin läpi ja putsasin kaviot. Pakkasin kamat ja sitte oliki aika lähtee. Menin Venlan ja Pulmun kaa samaa matkaa bussil (+hovikuvaaja äiti) Sit vihdoin olin kotona ja ihan hirmu väsyny.

Tänään sitte heräsilin siinä kymmenen jälkee ja aloin valmistautuu. Siinä vähän ennen kahtatoista vietiin muutama pahvilaatikollinen roinaa varastoon ja haettiin pulkka sieltä. Varastosta lähettiin ja mentiin viemään muutama roskis kampaamosta. Sit päästiin värjäämään mun hiukset, jee! Ja nyt en oo tehny kummempia, enkun "sarjiksen" valmiiks.
suurta muutosta ei tullu, joistan kohista vähän rusehtavat vieläki.. enskerralla ruskeeks sitte kokonaa ja vaaleet latvat! jeejee! (mut musta tuntuu et muutun sen jälkee taas punapääks?)
oon amazing :D

//Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti