lauantai 16. helmikuuta 2013

I m p o s s i b le

En ehtinyt julkaista tätä eilen :)
Alohaaa! Tänää oli koulussa urheilupäivä ja me mentiin pulkkamäkee, monta kertaa en kyllä laskenu, muutaman kerran ja näi. Onnistuin kuitenki kastumaan ja saamaan lumipesun :D Tänää oli myös ratsastus ja olin tallilla puol neljä. Vein kamat mökkii, menin maneesii, talutin ellii jonku aikaa, ja maastos hannaa. Menin laittaa nuudeleit, mut en ehtiny syyä, koska menin laittaa spirdee alkeistunnille. Ihanin♥Laitettiin ridaajan kaa sse pois ja lähin syömää. Kuvasin hetken Wilmaa ja lähin laittaa ponii kuntoo.. No näytti taas nyrpeetä naamaa ja nosti jalkaa. En tiiä miks mut mulla on sellanen pieni pelko et poni potkasee, koska ne seuraukset on aika jees, lähes aina. No sit pulmu helppas (pelotonn) ja otti sen kii, tack! 
Tunnil tehtii neliötä, pysähdyksii, hyvii kulmii, avoja, voltteja ja näi. Spirit toimi alussa aika kivasti ja oli kuulolla. Mentiin sit pääty-ympyröille ja ravattiin hidasta ja melkeen keskiravii. Nostettiin kans muutamat laukat. Välikäynnit. Sit mentiin käynti ja ravi avotaivutusta. Käynnissä S meni aika hyvin välillä, mut ravissa molemmat separoitiin ja ei tullu niin hyvää pätkää, joskus poni kyllä toimi aika kivasti raviavossaki ja vaihettiin suuntaa. (sama toiseenki suuntaa) Alettiin nostamaan laukkaa, raviavo --> laukkaa ja uudestaan. Spirit ei malttanu odottaa ja itekki olin vähä sekasin, nii se nosti usein väärää laukkaa. Kyllähän me sitte onnistuttii.

Otettiin pikkasen hegähdystaukoo poneille. Kävelyitten jälkee taivutettiin kulmassa ulospäin ja mentiin melkeen keskiravia ja melkeen käyntiä. Pakko sanoo et nyt kyllä irtos ponista liikettä, WOU! Ihan hyvä fiilis jäi, välillä poni paino vaan kivasti käsille ja ei kuunnellu.. muttasiis paras♥
Laitoin ponin pois ja näi. Menin mökkii ja kirjotin päikkyy ja sit iskä tuliki jo hakee. Ja nyt ette saa pariin päivään mitään, ellen sitte pääse päivittelemään :)

//Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti