sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Sweet melody ~

Heissan! Kerron nyt aika lyhyesti viikonlopusta, se oli niin täynnä kaikkea mukavaa ;D

Perjantaina olin tallilla. Olin siellä vähän ennen neljää ja kävin maneesissa auttelemassa. Tallis sit söin ja pesin Spiritin satulan. Vaihoin sit ridakamat ja menin kuvaamaan Wilmaa. Koht oliki oma tunti ja menin sen siis Waltterilla. Tehtiin siirtymisiä, laukannostoja ja sellasia perus juttuja. W oli ajoittain superkiva ja kuunteli tosi hyvin.. Ja välillä taas ei, osa laukannostoista kusi pahasti koska poni ei vaan nostanu, noh raippaa ja sit enskerralla nosti heti. Waltteri meni muutamia pätkiä lukuunottamatta superisti!


Laitoin ponin pois ja laitoin kamat kasaan. Kirjottelin päikkyyn ja sit kyyti tuliki jo. Heitettiin Venla kotiin ja sit päästiin itekki kotii.

Lauantaina heräsin joskus kymmenen aikaan jo. Puolilta pävin Wilma kysy et pääsisinks niille ku sil ei ollu mitään tekemistä. Ja sinnehän mä menin. Opetin wilmaa käyttää vegasii ja otettiin molemmille uudet proffat. Kello oliki jo puol kaheksan ja iskä tuli hakee. Loppuilta meni putousta katsellessa.

Sunnuntaina heräsin myös kymmenen aikaan ja aloin heti valmistautumaan kohti hartwall areenaa. Vähän yli kakstoista oltiin siellä ja seikkailtiin paikoille istumaan. Apassionata - Ystäviä ikuisesti, alkoi. :D Välitauolla mentiin hakemaan juomista, ja siinä meni se 25 minsaa eikä loppujenlopuks saatu mitää. Pyh! Meidät kiilattiin jonossa ja ei sitte jaksettu venata enää. Katottiin show loppuun ja käytiin hesessä ruokailemassa.

Illalla käytiin myös mummin luona viemässä kukkia ja synttäri kortti. Kohta iskä heittiki mut jo kotiin.

//Ida
ps. huomenna tallillee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti