perjantai 22. helmikuuta 2013

Just let go and go out!

Tervehdys lukijat! Eikös ollu kiva alotus, no ensin tavallaan pahoittelen pientä lomaa bloggailusta, oli kyllä mukavaa olla kirjottamatta tänne.. Mutta samalla teki ihan hirveesti mieli kirjottaa. Muttasiis olin lauantaista maalla, nyt oon jo onneks kotona :)

Lauantaina lähettiin kympin junalla kohti lappajärveä. Oltiin siellä joskus kahen jälkee ja ite perillä kolmen jälkee. Syötii ja menin käymää naapuris, jeesh! Lapsoset kyllä yllätty ku tuli, eihän ne tienny sitä. Kummempia en tehny chillasin vaa ja kaikkee.

Sunnuntaina ulkoilin lapsosten kaa ja kuvattiin niin Miisaa ja Oskua, kuin lehmiäkin. Illemmalla haettiin puita moottorikelkalla.
miisa & osku

osku
moona

Maanantaina lähdettiin moottorikelkan kyydissä äitin kaa pilkille, taino mä ft. kamera ja äiti + vaari pilkki. Tuli muutama fisu. Illalla chillasi sit naapuris ja näin, koska niillä oli normaalisti kouluu.
hulmu


willa

Tiistaina en tehny kummosia, illalla pelasin Wiitä ja oli tarkotus mennä E'n kaa luistelee, mutta siellä oliki harkat nii mentii kävelylle ja laskettiin mäkee, hypittiin lumikasaa ja puhuttiin superhuonoo englantii :D

Keskiviikkona oli hiihtokisat joissa sit olin kannustamassa ja kuvailin sitä sun tätä. Sieltä kun tultiin nii syötiin ja mentiin taas pilkille, nyt mäki pilkin muttei tullu yhtään mitää :D Sit illal myöhemmin kuvailin tähtii ja kaikkee..


Torstaina siivottiin talo ja otin ulkona jtn kuvii ja sit kello oliki kolme ja lähettiin juna-asemalle. Sit vihdoin oltiin kotona :) Huomenna (perjantaina/tänään) onkin sitte taas talleilupäivä + ratsastus :) voi olla et teen videopostauksen sit siitä..

Niin ja vielä tänne loppuun ihan vaan mainitsen että Spiritillä on nyt 2 vko lomaa, koska sillä on nyt ollu epäsopiva satula = selkä jumissa ja liian kulutetut kaviot. Ja sen täytyy antaa olla rauhassa. Olin just miettiny et toivon sitä sit ens viikon tunnille, mut en voi koska sillä lomaa. Noh vuosipäiviä tulee ja menee ;D Eli 28.2 meillä tulee yks vuos täytee! En uskois et vuos sitte talli muutti ja oli hoitajakokous ja ahh! Siitä sitte lähempänä enemmän :)


//Ida

3 kommenttia:

 1. Millon teet postauksen siitä, miten voi tehä gimpillä sen "kehyksen"? :D

  Ja kiva kun taas tuli postaus! ;) Oon ootellutkin! x)) Ja super ihania kuvia <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatuksissa olis et teen sen nyt viikonlopun aikana. Kiva että ees joku odottaa ja kiitän :)

   Poista
  2. Jes! :DD Sitä innolla odotellen ;D

   Poista