torstai 28. helmikuuta 2013

One year together♥

Vaikee kuvitella että siitä on jo vuosi, kun mä menin hoitajakokoukseen tarkotuksena saada Kokis hoitsuksi, mutta sitte suunnitelmat muuttuki rajusti kun kokis oli niin suosittu. Kävipä siinä niin että mun ja Spiritin yhteinen taival alkoi tuolloin 28.2.2012. Tasan vuosi sitten.

Me ollaan Spirden kaa koettu vuoden aikana paljon, huonoja ja hyviä juttuja. En kyllä oo hetkeenkään halunnu luopuu tästä mitä meillä on. Toivon vaa et voidaan olla yhdessä niin kauan kun mahdollista ja vielä saadaan iso kasa luottamusta, rakastan nyt jo tota ponia valtavasti!
Näin tarkemmin kun miettii niin kyllä nyt jo toi poni on opettanu mua, paljon. S on opettanu mulle kärsivällisyyttä ja et tä hyvää kannattaa odottaa. Eikä unohtamatta sitä miten se on muistuttanu olemaan skarppina esteiden tai äänien varalta. Se on opettanu mut ratsastamaan vähän enemmän ja näyttäny olevansa mun koko sydämmen arvonen.

Näin me lähdetään matkalle kohti toista vuotta, ei ehkä parhaimmissa merkeissä koska Spirit saikulla, toivottavasti kuitenkin sille saadaan hyvä satula ja kaviot kuntoon mahdollisimman pian!


video:
//Ida

5 kommenttia:

 1. Mulla ja hoitsullani Pähkelillä on huomenna yhteinen vuosi päivä (1.3) <3

  Ja onnea teille <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, aika lähellä nä vuosipäivät :D

   Ja kiitän :)

   Poista
  2. Heh, jep niin on! Ja niin, piti vielä laittaa että video oli tosi kiva ja tuo vika muokattu kuva ennen videota, jossa oli monta teijän kuvaa, niin on ihan suuper hieno!!!<3<3 Millä teit? :)

   Poista
  3. Kuvan tein gimpillä ja videon video parilla (melkein sama kuin moviemaker)

   Poista
  4. Aa, okei :) Mut toi kuva hommelli on I. H. A. N. A.!. ! <3<3<3 Miten gimpillä saa tolleen, miten oot lisännyt noi suurimman osan kuvista tohon? Eli tolleen vähän himmeemmin ? Toivottavasti tajusit mun selityksen xD

   Poista