tiistai 22. tammikuuta 2013

it's gonna be best

Olin maanantaina tallilla. Menin netan ja saara kaa samaa matkaa. Jäätiin hetkeks kuvaamaan poikii tarhassa, ja ina käveli meijän ohi mut ei huomannu :D Tallis sit söin ja näin. Sit yks entinen tuntilainen tulee rästille. Oli khyl kiva nähä piitkästä aikaa. Kävin sit maastossa kävelemässä Lumikin turvana, se säikähti kerran takana riekkuvia lapsia, mutta hengissä ollaan. Kuvasin sit kans sitä tuntii ja spirit tiputti ridaajan mut ei käyny mitää.


allu is baack in bissness!


Empä tehny kummempia siinä tuntiin sitte. Talutin Nellii yhen nappiksen ja autoi toisella alussa. Kuvasin sit vähän ku ina ridas Lumikilla ja hianosti se meni. Lopuks vein Javen talliin + laitoin sen pois. Kirjottelin päikkyyn ja menin kuvaamaa nelliä joka meni aladinlla.

Seppoiltiin jotain mukavaa ja lähdettiin kaikki joskus 20 yheksän.(minä, saara ja nelli) Bussilla vaan kotiin<3

Tänään sitte failasin enkä muistanu tietokoneen salasanaa jonka vaihdoin sunnuntaina.. Jeesh! Ja tätäkin kirjottelen miniläppärill, joka on hidas, ei omista muokkausohjelmaa (picmonkey for the first time) No eno lupas lähetellä postissa jonkun levykkeen niin että saan sen auki.. enkä aijo sulkee sitä salasanalla hetkeen.. ainakaa kun on tällänen dementiikko talossa. Voin vaan sanoo et toivottavasti se tulee pian et saan ton koneen auki. Niin ikävä sitä;'(

Näihin kuvii, näihin tunnelmiin; Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti