tiistai 15. tammikuuta 2013

I knew you were trouble when you walked in..


Eilenhän oli maanantai ja olin normisti koulussa. Sovin sit et meen saaran kaa samaa matkaa tallille. Koulust sit menin busarille ja 79 jätti yhen vuoron väliin!? Ja siinä kylmässä odotin vaa et koska bussi tulee.. Kuitenki se vihdoin tuli ja oli aikas täynnä :O Koko bussimatkan sit heiluin siinä ja koitin väistellä ihmisii. Vihdoin perillä saara venas ja mentii kauppaa. Kaupast tallille jossa ei ollu ihmisii yhtään.  Syötiin melkee heti koska hirvee nälkä :D nälkäset lapset. Saatii sit "tehtäväks" vaihdella ponien satuloitten paikat paremmille ku osa pikkuponeista oli ylhääl ja jotenki näi.

ramona oli saanu tän irti ikkunan edestä o.OMentiin alas ku ponikerho tuli taas. Otettiin jotain kuvia ja laitettiin Iitu kuntoon. Putsattiin Inan kaa myös Spirden kupit. Kuvasin parit klipit netasta & waltterista joista olisi tarkoits tehdä video heti kun matskua on tarpeeksi.Kuudelta sitten vein Lumikin puolimatkaan kun hoitaja kävi vessassa (oleellinen tieto juu) kukaan ei tarvinnu apuu nii hipsin sit talliin. Myöhemmin sit vihdoin jaksoin pestä spiritin kamat ja kyllä oli likaset.. Vesi oli ihan harmaata ku lopetin. Ja sittemmin lähdin Saaran & Teklan kanssa kotiin (taino puolimatkaan)

Tänäänkin oli koulua 2x75min köksää ja tunti äikkää, kummempia ei tehty. Vaihdettiin paikkoja ja näi. Sit vihdoin raahauduin kotiin, ja törmäsin kahteen entiseen luokkalaiseen ja höpöteltiin hyvä tovi. Nyt oon vaan dataillu ja kattonu salkkarit (eilisen), asunto 23 kaks jaksoo, sekä isin tyttö. Kaks viimesintä on uusii ja tyksin molemmista sikana♥

//Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti