sunnuntai 20. tammikuuta 2013

it's always a good time

aloha! Kirjottelen taas 'pitkästä' aikaa.. Eli perjaina olin tallilla. Pääsin koulusta 14.15 ja ulkona oli kivan kylmä. Koko päivän oli siinä -18 asteen kohdilla.. Olin tallilla vähän ennen neljää. Alotin taas syömään ja näin. Käväsin siinä viiden jälkeen ja ennen kuutta kuvaamassa tuntia ja jäädytin itteni. Mut halusin kuvata ihmisiä, nii sillon ku mä en saa luottokuvaajaa paikalle nii ehkä joku kuvaa mun tuntia :) Niin ja meillä vaihtuu ope, Katan tilalle tulee Milla, kenttäratsastaja ja kukaan ei tienny siitä melkee mitää.

Aloin valmistelemaan poninlaittoa, lämmittelin varpaan ja sormien lämmittimet. Menin joskus viistoista vaille seittemän laittamaan Aladinia. Harjasin läpi ja heitin kamat päälle koska oli justiinsa ollu tunnilla. Omat kamat vaan päälle ja maneesille.Aluks ihan normaalit käynnit ja kerältiin ohjat. Aladin liikku kivasti eteen. Ravi oli alussa vähän liian reipasta mutta rauhoittu välillä jopa laiskaksi. Tehtiin pääty-ympyrät molempiin päätyihin. Toisella päädyllä oli kaks puomia ja toisella tehtiin siirtyminen käyntiin. Muutaman kerran A vaan pysähty, ja sillä ei käytetä raippaa (ainakaan mun tietääkseni).

Sitte tuli se vaihe mitä olin vähän kammoksunu, laukkaaminen. Ekana aladin vaa lähti lapasesta ja ei kääntyny ympyrälle ollenkaan. Toisella kerralla vauhtia oli mutta selvittiin. Vaihdettiin suuntaa ja laukattiin taas. Ohjaus oli hieman hakoteillä ja laukkaympyrät oli neliöitä. Loppuravit vielä eteen ja alas, ja talliin. Harjasin läpi ja oltin kaviot, vein kamat ylös, pakkasin ja lähdin iskälle.

Mietin tässä etten menis (ainakaan heti) uudestaan Aladinilla.. Ehkä vähän liian hötky laukassa. TAI menisin sillä uudestaan muutaman kerran että oppisin ratsastamaan sillä. Koska tuohan oli ekakertakun ridasin sillä.

Lauantaina haettiin L meille yöks ja chillattiin, pelattiin ubongoa, katottiin tv'tä ja syötiin. Sunnuntaina pelattiin blokusta ja sitte L'llän piti mennä kotiin ja katottiin Sotahevonen. Myöhemmin katoin myös Putouksen melkeen kokonaan. Kohta iskä heittiki mut kotiin.

//Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti