keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Don't stop the party!

Heijj! Olin tänään taksvärkissä iskän työpaikalla. Iskähän on autonkorjaaja. Ja tässä on päivä tiivistetysti.

Herätys soi klo 6.30, mutta painon torkutusta kerran ja heräsin 6.39. En raahautunut suihkuun vaan jäin dataamaan hetkeksi puhelimella. Sitten menin suihkuun ja puin päälle. Söin pikaisesti puuron ja pesin hampaat. Sutasin rasvan naamaan ja hiukset selviksi. Puin ulkovaatteet päälle ja poistuin kotoota klo. 8.10.

Oltiin vähän ennen puol yheksää perillä. Metsästettiin mulle avohaalari yheltä työkaverilta. Laitoin sen päälle ja lähdettiin töihin (JEE) Siinä sitte kiinniteltiin ruuveja ja laitettiin auto kasaan (etupuskuri paikalleen) Siinä yheltätoista mentiin syömään, siellä oli kanan rintaa (hyi), riisiä ja leipää + salaattia. Ihan ok'ta oli.

Jatkettiin hommia ja siinähän se autoki valmistu. Auttelin aika paljon ja näin. Kun saatiin punanen auto valmiiks (jota tehtiin koko aamu) niin lähdettiin koeajolle ja ajettiin mini lenkki. Jätettiin auto viel jtn tarkastuksia varten. Käytiin juomassa kaakaot (iskä kyl teen) ja sanon et muistin oikein, maailman paras kaakaokone oli siellä ja naminami♥

Alettiin järkkäämään muttereita, ruuveja yms semmosiin minilaatikoihin jaja uus auto tuli maalaamosta kai(?) se oli musta ja samaa juttua jatkettiin kun punasessaki. Laittelin jtn pikkuosia, lamppuja/polttimoita yms. Kohta kello oliki 20 vaille neljä ja lähettiin vaihtaa vaatteita.

Käytiin hesessä syömässä ja sieltä suoraan tallille hoitajakokoukseen. Perus check ja kaikkee muuta pientä. Spiritille ei tullu yhtään uutta hoitajaa ja sil kyl on kaikille päiville hoitaja. ++ sil oli perjantain vapari, maanantaina (kuulemma) ja tänäänki. Ilmeisesti sitä yritetään rauhottaa vähän. S on nimittäin muuttunu kamalaks ottaa kii. Se yrittaa potkii ja purra, mut se on silti paras♥ Toivotaan et se nytte kevään myötä alkais taas olla oma ittensä.

Iskä haki mut ja heitti kotiin. Tein läksyt, datasin ja söin jaja jotain ;D

//Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti