sunnuntai 27. tammikuuta 2013

I wanna scream and shout!

Heips! Sain perjantaina tallille kyydin mun vaarilta ja olin siellä joku puol neljä, kai. Kurkkasin listaa ja menin Waltteril. Alkeistunti sit alko ja ne ei ridannu ollenkaa tälkertaa (kävi selässä) auttelin Wilmaa ja Juliaa laittaa ponei kuntoo olemal rahtilaiva jajaja autoin Wilman selkään. Kävin tallis sit syömäs nopee mun pitsan ja menin sit kuvaamaan Wilmaa ja Juliaa. Olin vaihtanu kamat jo ja olin sit maneesil et meijän tunti alkaa. Nousin selkää ja jalkkarit oli hyvät heti.


Alkukäynnit normisti ja alettiin ravailemaan. Alettiin menee sit hetken päästä parit puomit. Sit meidät jaettiin pääty-ympyröille. Ympyröillä mentiin lähinnä siirtymisiä kevyessä istunnassa. Mentii laukkaa, ravii ja käyntii. Waltteri oli super, ainaki osissa niistä siirtymisissä. Välillä se jakso rentoutuakki vähän enemmän ja hyvä niin.

Otettiin välikäynnit ja mentiin puomeja niin että väistätettiin käynnissä lamppuriville ja siitä heti raviin, puomien yli ja käyntiin, väistätys takasin uralle. Musta tuntu alussa ettei W väistäny mihinkään suuntaan, sitte lopulta sain sen väistämään. Alettiin menemään niitä puomeja laukassa niin että ovelta laukkaa ja laukkaa puomien yli. Ja toisinpäin. Waltteri oli super molempiin suuntiin. Laukkas aktiivisesti ja ei kompuroinu kovinkaan paljon. Kerran se vetäs pään alas ja oli lähellä etten maistellu hiekkaa.


Alettiin ottamaan loppuraveja ja sitte käyntiin ja hetken päästä kaartoon. Vein ponin talliin ja otin kamat pois ja harjasin läpi. Tallis sit tehtiin saaran korttii (wilma & nelli teki) ja kuvattiin videopostausta. Kummempia ei tehty kun jo lähdettiin saaralle. Vietiin kamat ja käytiin kaupassa. Katottiin illalla myös leffa, vampyyrien imussa.


Lauantai aamuna herättiin joskus kaheksan jälkeen.. meikattuina venlan kanssa.. Saara ja Nelli oli meikannu meidät yöllä, kun me nukuttiin :D Noh, saara sai synttäreitten kunniaks kermavaahdot naamaan. Syötiin naminami aamupala ja valmistauduttiin menemään kertsille. Järjesteltiin siellä kamat ja lähdettiin kun kaikki oli tullu niin kohti kinopalatsia. Mentiin kattomaan Nightmare - painajainen merellä. Se oli hauska ja samakka vähän pelottavakin leffa. Takasin kun tultiin, alko partyt! Musiikki vaan raikaamaan ja lets dance :D Oli kyllä kivaa ja nukkumaan eksyttiin JO kolmen jälkeen.

Saaran koira nata♥


Party hard at kertsin vessa! ;D

Sunnuntaina siivottiin ja näin. Ina yrittii tappaa mua Natan kaa, mut ei ihan onnistunu. Lähin sit joskus 15 vaille yks kotiin ja sain kyydin vaarilta. Kiitos kaikille heeboille siellä ja kiitos seurasta ja ruuasta ja kaikesta muustakin♥ Love ya!

//Ida

2 kommenttia:

  1. kiva postaus<3 ja mis vaihees otitte ton vikan kuvan?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiittii ja joskus sillon illalla leffanjälkee tai jtn :)

      Poista