sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Mietteitä ja uusi, erilainen ratsureima

Vihaan sitä kun bloggaaja pahoittelee usein/jatkuvasti kuinka blogi on jäänyt syrjään ymsyms. Oon tehny mielessäni sopimuksen etten pahoittele sitä, loppupeleissä kirjotan blogia vain ja ainoastaan itselleni.. Lukijat ja kommentit on vaan plussaa joka kannustaa jatkamaan. Tässä melkein kahden vuoden aikana tähän hommaan koukuttuu ja rakastuu, jos pitää kirjoittamisen mukavana.

 Mullakin olis asiaa ja haluisin lähtee kuvaamaan, mutta en vaan jaksa monen tunnin koulupäivän jälkeen. Enkä varmaan sais ketään lähellä asuvaa mukaan kuvaamaan. Rakastan kaikkea tässä, ja toivottavasti jatkan tän rakastamista. Mä lupaan alkaa päivittelemään himpun enemmän kun saan kamalat kouluprojektit pois alta.

Sitten pikaisesti vielä kommentointiin joka on blogimaailmassa aina pinnalla. Oon nyt saanu lähes jokaiseen postaukseen jokusen kommentin, oon kiitollinen siitä. Meni kauan kun sain edes jotain kommenttia blogiin, kiitos. Nyt tän postauksen kirjoittamisen ja julkaisun jälkeen kirjoitan jokaiseen lukemaani postaukseen kommentin. Kaikkihan tietää miten vain yksi kommentti voi pelastaa päivän. Ja mä haastan teidät 81 + 27 + anonyymit kirjoittamaan kommentin useammin kuin kerran vuodessa blogiin. Niin ja kritiikki on sallittua aina, kunhan muistatte haukkumisen ja kritiikin eron. Nyt lopetan tän hirmu  paasauksen ja päästän teidät lukemaan tunnista.

Muuten ei tapahtunut kummia, paitsi yllätyin ratsusta. Sain herttaisen Hertta herran.  Puoli seitsemän menin laittamaan sitä kuntoon. Harjailin ruunan hyvin ja heitin kamat päälle. Seitsemältä oltiin kentän laidalla odottamassa kun edellinen tunti venyi vähän. Noustiin kyytiin ja mentiin maneesiin.

Alkuverkattiin käynnissä puomeilla ja ravissa samalla lailla. Hertta oli ihan ok, en ollu varma miten sitä ratsastetaan mutta koitin vaa reippaasti kokeilla. Verkkailujen jälkeen otettiin laukkaa. Hertta nosti laukat superisti (ekaa laukkaa lukuunottamatta), kunhan muistin pitää ohjat kädessä ja jalat kiinni.


Alettiin hyppäämään ristikkoa ravissa. Eka hyppy ei ollu edes hyppy, vaan yli ravaus. Okei este oli sen kokonen ettei kukaan iso hevonen hyppää sitä ainakaan oikeesti kunnolla. Toisella kerralla hypättiin jo lähempää oikeaa tyyliä (tai sitten ei) ja nyt oltiin lisätty toinen ristikko puolirataleikkaalle. Herra hyppäs tosi hienosti sen. Ja sama tultiin toiseenkin kertaan ja hyvin hyppäs nytkin. Viimeisenä tultiin toisella pitkällä sivulla oleva ristikko jolle tuli ihan ok hyppy, mutta H ei jatkanu laukassa.. joka tais olla tarkoitus.Vielä loppuun loppuravit ja alas selästä. Hertta jatkoi ja menin mökkiin, jonka sain aikaseks lakaista. Hertta oli oikein kiva jatoivonkin sitä enstunniks, haluun oppia ratsastamaan tolla. Kaikkein eniten haluun oppia istumaan ton ravissa ilman että pompin joka toisella askeleella kun perunasäkki. :D


//Ida

11 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! :) Menit hienosti ja tuo Hertta on tosi suloinen <3 Ja olet oikessa tuossa blogi asiassa!! Jokainenhan itse päättää millioin (ja mitä kirjoittaa blogiinsa). Itsekkin saan nykyään lähes joka postaukseen vähinhtään yhden kommentin ja ne piristää kummasti :) Lukuunottamatta haukkumisia .. Ja sinulla on myös Ida tosi hieno blogi ja kirjoitat tekstit selkeästi ja hyvin niin, että niitä jaksaa lukea! Sekä kuvat ovat hyvä laatuisia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista ja hertta on aika ihana :) ja näinhän tää asia on!:)

   Poista
 2. Yhdyn noihin sun mielipiteisiin ;) kommentit (positiiviset) piristävät päivää kummalisesti joten meinasin itsekkin ryhtyä kommentoimaan aktiivisemmin :D kiva postaus muute<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ainahan kivat kommentit piristää ja kiitos paljon :)

   Poista
 3. Sun istunta on aika huono ja miks hyppäätte noin pientä????:OOOO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. musta idan istunta on tosi hieno! ja siksihän ida käy tunneilla että saisi vikoja korjattua!! jajaa korkeuteen se että eiks eka pidä saada perus asiat kuntoon ennen kuin alkaa hypää korkeempii ja eri opettajilla on eri tyylejä opetta! joten kuule ano älä tuu haukkuu idaa tänne!!!!!!
   ja ida yhdyn kanns tähän sun mielipiteisiin, ja lupaan alkaa kanns kommentoimaan aktiivisemmin :D ja sun blogiis on ihana, ja oot mahtava ridaa jajaa puss :* :D

   Poista
  2. Kun istunta ei oo mikään paras, mutta kokoajan parempaan päin. Isommilla hevosilla mennessä se on huonompi kuin poneilla (ikuinen poniratsastaja kun oon) mutta siks käyn tunneilla ettei se sokaisis rakkaan anon silmiä <3 Hypätään tunnilla nyt tosi pieniä koska tunnilla on niin paljon eritasosia ja yleensä mennään niitten ehdoilla enemmän, ainakin estepuolella :)

   Kiitti Laura tosta ihanasta kommentista :)<3

   Poista
 4. Hei! Löysin blogisi, kiva lukea ratsastustunneistasi, sillä olen tulossa tunnille Viikkiin, ja mahdollisesti ihan vakitunneille. Nyt saan vähän etukäteen katsella miltä meno näyttää, erityiskiitokset videoista! Terveisin eräs "tätiratsastaja" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eipä mitään ja toivottavasti tykkäät viikistä :)

   Poista
 5. Mulle tulee iha ikävä viikkii ku luen aina nää sun postaukset.
  Tietenkin ikävä eniten myös sua, nähää pian, ehkä pyydän sua kuvailemaan uutta asukkii kuha saadaa varmistusta ;) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on ihan sika ikävä sua, sun täytyy tulla joskus käymäänki ja tuun kunhan se varmistuu ;)!

   Poista