lauantai 5. lokakuuta 2013

Forumin kulman kundi (Cheek 28.9.13)


28.9.2013 lauantaina oli cheekin ilmaiskeikka forumissa. Paikanpäälle ehdittiin kavereiden kanssa vasta neljän jälkeen, jolloin parhaat paikat oli menny jo kauan sitten. Muutaman kerrossurffauksen jälkeen päädyttiin kolmoseen. Ensin istuttiin, kunnes ihmisiä alko vyörymään lisää.. Joten varmistettiin hyvät paikat. Meidän edessä oli vaan yksi "ihmisrivi" ja keikan lopulla mun edessä oli vaan
 lasiseinä.


Itse minikeikka oli mahtava, tosin ei yhtään niin hyvä kuin mitä kuortaneen keikka heinäkuussa. Cheek veti muutamat biisit ja pelkästään vilkutuksella sai miljoonat teinitytöt, miksei pojatkin kiljumaan. Tunnelma oli katossa melkein heti ja siellä oli muutama muu ihminen meidän lisäksi. Cheekin poistuttua alkoi hirveä ihmisryntäys pois, onneks me päästiin helposti sieltä pois. Tarjosin kavereille vielä mäkkiruuat kun ne oli suostunu tulla kattomaan cheekkiä :)

Mitäs tykkäsitte tälläsestä kokonaan cheekille omistetusta postauksesta? Niin ja oliskohan sulla joku sellainen toivepostaus jonka haluaisit välttämättä. Mulla saattais olla syyslomalla aikaa sellaiselle. Perjantain ratsastuksista tulee sunnuntaina kun pääsen kotiin.

//Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti