sunnuntai 16. joulukuuta 2012

nyt pakataan lahjoja!

Heips! Olin perjantaina tallilla. Eipä kummempia tehty.. Olin unohtanu kameran akun laukkuun mut iskä pelasti ja toi sen sit tallille. Tunnilla me hypättiin pientä jumppista. Menin allulla ja poni oli super. Alussa verkattiin ja näi. Mentii ensin puomeja ja sit pikkuhiljaa nostettii ylös puomeja.

Ensin laskettiin esteelle/puomeille "yks, kaks, kolme" eka sain vaa kaks mut sen jälkeen alko onnistuu ja sain hahmotettuu ne kolme askelta. Allu hyppäs tosi hyvin ja mä onnistuin pysyy mukana. Viimeks ku hypättiin mun kehonhallinta kusi pahasti suoraan sanottuna.. Mut nytte Ninaki sano et se oli parantunu huomattavasti, jeee! Samalla ku käveltii loppukäyntei nii se kerto keväästä ja et hypätään enemmän et saadaan esteratsastus saman tasoseks ku kouluratsastus.

Lähin sit ysin jälkee iskälle ja käytiin hakee hampparit. Mut ihmettelen miks se aina menee siihen et joo, otetaaks burgerit iltapalaks :D Lauantaina sit chillasin vaa ja lähettiin ettii kypärä tonttulakkii, mut ei löydetty.. Joten ostettii toysRusista kaks aikuisten tonttulakkii ja pyydettiin yhtä sukulasta tekemään niistä lakki. Tuli ihan hiano. Äiti tekee vielä ponille lakin torstaina ja sit perjantaina on viimonen ratsastus. Ja lauantaina lakkeilun jälkee mentii viikkiin (tallille) kattoo joulujuhlii. Hienosti veditte tuutorit ja teiän unicornit :)

Sunnuntaina ihan chill ja katottiin leiripaikkaa Relanderin ponitallille ja näin. Sit iskä heitti mut kotiin. Nyt illalla pakkasin maanantaille lahjoja ja näi. En oo varma huomisesta luukusta.. Koska tänpäivänen tulee myöhässä kans..


//Ida

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. tais olla se ykkösleiri :)

   Poista
  2. Ok. Mä meen sille yöleirille numero 2. :)

   Poista
  3. siis joo mäki yöleirille nro 1 :) onks ne hevoset & ponit siellä millasia?

   Poista
 2. Ne on ihania! Jos annat sähkäris, ni voin kertoo perusteellisemmat kuvaukset! ;)

  VastaaPoista