tiistai 18. joulukuuta 2012

Lahjoja ja ernuja!

Hellooo! Olin tallilla. Lähin koulusta heti ku tunti loppu. Vaihteeks metrot oli ihan sekasi. Ennen ku mellunmäkeen tai vuosaaree meni yhtään metroo meni ruoholahteen ainaki 10. Vihdoin ku metro tuli se oli niin täynnä ettei sinne mahtunu.. Venasin siis seuraavaa. Mut siinä kelasin et pääsin koulust 14.15 ja taisin olla siilitiel 14.55 Great. Ja olin siis yökkärihousuilla koko päivän. Herranjumala sanon minä.

 Multa meni kaks bussii ohi, eka venasin nettaa ja sit almaa. Lopulta oltiin viikis ja mentii käymää alepas. Silt tarvottiin pellon läpi ja oltiin tallilla. Söin heti ja chillailin. Laitoin allulle kamat päälle ja laitoin nellin kuntoo päivän aikana. Spirit meni 3h putkeen enkä sit häirinny sitä ku lähin joskus 25 yli kuus.

Niin ja jaettiin joululahjat kaikille. Kaikki anto kivat lahjat :) Ite annoin sydärilahjat. Kaikki (nelli & netta) oli little shock. Mut eip mitään. Tää oliki viimenen maanantai ennen jouluu. Onneks perjantaina viel rida. Annan joululahjat ja sit lauantaina lähen maalle.

Terveiset allullta :)
//Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti