keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Joulukalenterin luukku 12

Tähän lukkuun tulee kehitystä ratsastajana.. osa 1

 
Ennen ratsastuksen aloittamista oli käynyt viisi päivää kestävällä ponileirillä hyyppärässä ja ratsastanut maastossa cran kanarialla. (josta eka kuva on)
Aloitin ratsastuksen 2010 kauden syksyllä. Ekan tuntini menin Spiritillä. Se meni kai ihan hyvin, poni vaa kisko päätä ala jatkuvasti. Tokan tunnin menin Bellalla.

 
Syksyllä 2010 ja keväällä 2011 menin aika usein unilla, mutta se kehitti mua entistä pitkäpinnasemmaks koska poni oli laiska/tahmatassu ja olihan kiva saada se liikkumaan. Menin jouluratsatuksen unilla.

 
Menin 2011 keväällä kokiksella ilman satulaa tunnin ja menin heti leirille. Leirillä hoidin Javea ja meninki sillä pari kertaa. Uitin niittaa ja opin uusii juttuja poneista. Ja pääsin vihdoin menemään eetulla ekaakertaa ja spiritillä vihdoin toisen kerran.

 
2011 syksyllä tipuin ekan kerran. Spirit säikähti moottorisahaa ja käänty ympäri.
Ei mua sattunu ja jatkoin. En sit menny sillä hetkeen ja sit taas pääsin menee uudestaan ♥ Jouduin vaihtaa tuntia koulun takia. Menin joulutunnilla eetulla.
 
2012 talli muutti ja tunnit alko vasta maaliskuussa. Aloin hoitamaan Spirittiä. Ensi mun piti mennä kokiksella ja meninki sitte hannalla ja seuraavan sunnyllä. Sen jälkee menin Nellillä ja spiritillä aina välillä. Menin kanssa atella kaks kertaa. Tipuin myös Nelliltä ja Spiritiltä samanapäivänä.
 
en laittanu tähän kaikista tunneista...
//Ida
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti