sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Hiphei tonttu-ukot!

Heipähei! Menin keskiviikkona tallin pikkujouluihin ja siellä oli vaan minä, alma ja jonna (ernuista) mut kylhän siellä oli tuutoreita ja muita. Syötiin ja puhuttiin ja sain joululahjaks tryffeleitä :O Mut lähin joskus ennen ysii kotii ja näin.


Eksyin torstainakin tallille kuvaamaan netan tuntia ja samalla tuutorien katrilli harkkoja. Olin maneesissa melkeen 2h putkeen ja varpaat jääty.

 
 
Perjantaina meillä oli koulua 11.30-14.15 ja menin nopeesti kotiin laitoin kamat ja tallille. Olin tallil joskus puol neljän jälkeen ja jutskasin nelli, pinkun ja wilman kaa, kun ne laitto masii kuntoon. Vähän neljän jälkeen tulin talliin ja aloin syömää. Pidin kans seuraa julialle ja sit sai toivoo ja toivoin spirittii ♥ Sain sen kans. Kuvattiin Nellin kaa hetki ida, julian ja wilman tuntii jne.
Mentii tallii ja chillattiin vaa ja kirjotettiin päikkyyn. Laitettii Lumikki kuntoo nellinkaa. Eipä taidettu kummempia tehdä, paitsi viikset. Puol seittemältä mentiin laittamaan poneja kuntoon. Ja mä aloin harjailee spirdee.

Tunnilla me leikittiin talli palaa, maa/meri/laiva, pujotteluviestiä ja pujottelu/tötsänkierto kisaa. Me Viiksivallut hävittiin viimenen mut eise mitää. Spirit oli ihan kikseissä ja lähti vaa pienestäki pohkeesta. Maa/meri/laivassa hävittiin heti koska se ei hidastanu.. Mut ei haitannu, tunnelma oli 10++. Loppuraveis spirit oli ihana, mut tänää äiti ei ollu kuvaamas joten ei oo ku jotain 34 kuvaa..


Sitte lähettiin saaralle ernuilemaan, pari kaupassa käyntii ja paaaljon ruokaa. Oli tosi kivaa.

Lauantaina menin tallille chillailemaa ja oli kivaa, + sain iskältä kyydin kotiin.//Ida
ps. joulukalenterin luukku nro 9 tulee kohta..

2 kommenttia:

  1. Kenel kukaki noist tuutoreist menee katrillis? Viitiks kertoo ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en oo iha varma kaikist et kannattaa oottaa viel :D

      Poista